CELEB STYLE

Poznate dame okupirale Chanelovu reviju u Parizu

Pogledajte tko je sve prisustvovao modnom spektaklu

Gotovo sve revije u Parizu privlače veliku pozornost modnih medija, no niti jedna od njih ne može se usporediti s modnom paradom u režiji Karla Lagerfelda, čija mašta svake sezone iznjedri neku novu inspirativnu priču za Chanel.

Elena Perminova

Mjesto radnje i ovog je listopada bio legendarni muzejski kompleks Grand Palais, dom umjetnosti i kulture, čiju je veliku halu vremešni dizajner pretvorio u Chanelu svojstvenu umjetničku galeriju.

Clemence Poesy

Mala remek-djela u kutovima prostora, koja su izrađena posebno za ovu priliku, imala su jasnu poveznicu s ovom modnom kućom, a roboti izrađeni od bočica parfema No. 5 i ljestve napravljene od lanaca korištenih na kultnoj torbici 2.55, poslužili su kao odlična kulisa za sve posjetitelje revije, koji su svoje fotografije s oduševljenjem dijelili na Instagramu tokom cijeloga dana.

Rita Ora

-->

-->-->--> -->

Katy Perry

Ova svake sezone itekako pompozna revija, koja odjeću vrlo često baci u drugi plan, još jednom je privukla rekordan broj zvijezda i zvijezdica, koje su dupkom popunile prestižni prvi red. Prešutni dress code i ovog se puta bazirao na tvidu i prošivenim torbicama, a neke od uzvanica dale su si slobodu da s prijašnjih Chanelovih pista skinu kompletne lookove i odjenu ih na sebe.

Poppy Delevingne

Alma Jodorowsky

Prijepodnevna modna manifestacija nije mogla proći bez ruske trendseterice Miroslave Dume, čija nas je prozirna torbica u obliku slavnog No. 5 parfema potpuno razoružala. Njoj je društvo pravila još jedna ruska ljepotica, plavokosa Elena Perminova.

Ines de la Fressange

Leigh Lezark

Britanske snage na Chanelovoj reviji su predstavljale Laura Bailey i Poppy Delevingne, a svojom ljupkom pojavom također su nas razveselile Clemence Poesy i Ines de la Fressange.

Kate Upton

Što je novog pripremio Chanel, došla je provjeriti i Rita Ora, kao i njena kolegica Katy Perry, a svoje mjesto u prvom redu još su pronašle i Leigh Lezark, Kate Upton, Anna Dello Russo, Vanessa Paradis, Lou Doillon i mnoge druge poznate dame.

H.B.

Photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 02.10.2013. u 16:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p