CELEB STYLE

Poznate Hrvate razgalio performans Tonija Rica

Finalnu večer FWZ-a posjetile Antonija Blaće, Antonija Mandić i Iva Šulentić

Komotno možemo reći kako su sinoćnje revije protjecale u korektnom tonu, sve dok Toni Rico na pistu nije izveo svoje modele i mini performansom još jednom oduševio okupljeno mnoštvo. Prvi redovi u kojima su sjedile Antonija Blaće, Antonija Mandić i Iva Šulentić razgaljeno su pljeskali i uživali uz taktove najvećih hitova Doris Dragović i Mate Miše Kovača, koji su kraju priveli još jedno izdanje Fashion Weeka Zagreb.


Nakon prvog dijela večeri, u kojem su revije održali Craig Lawrence, Ana Kujundžić i Milena Rogulj, upitali smo Antoniju Blaće za komentar viđenog: "Večeras sam ovdje sa sestrom i svojim prijateljem Šarićem. Od revija koje sam dosad vidjela ne bih ništa izdvojila, iz poštovanja svima. Ja nisam dovoljni poznavatelj mode da bih rekla, ali jednostavno se ne vidim u većini toga što sam vidjela na pisti. Imam dojam da hrvatski pokušaj avangarde stoji na mjestu već 20 godina." Simpatičnu Antoniju nismo mogli ne upitati što je odjenula i kako inače bira stylinge: "Budući da nisam nikakav trendseter ili follower, večeras sam obučena u svoje kožne hlače i Zara majicu, vrlo jednostavno. Prije sam impulzivno ulazila u dućane i kupovala i shvatila da to ne funkcionira. Imam prijateljicu koja ima vrlo jak osjećaj za modu i sad sam to prepustila njoj i molim ju da mi bude stilistica. Također imam novu filozofiju za sve što mislim da mi neće stajati, u dućanu i isprobam, jer često se držimo samo jednog kroja za koji vjerujemo da nam jedini pristaje, ali ipak treba malo eksperimentirati."Antonija Mandić sinoć je zasjala u haljini za koju su mnogi vjerovali da je dizajn Aleksandre Dojčinović: "Vjerovali ili ne, ova haljina ipak nije dizajn Aleksandre Dojčinović, već sam ju prošli tjedan kupila u Sisleyu. Ja sam ti onaj opsesivno-kompulzivni kupac, ako imam novce i ako mi se nešto svidi onda svakako ulazim, ali nisam onaj tip koji će reći nemam pare, ali idem svejedno gledati. Ova haljina mi je odmah bila super zbog boje, a onda sam ju probala i moje frendice su bile jako ljubomorne pa sam znala da je pravi odabir. Večeras sam ovdje i privatno i poslovno, surađujem s jednom poliklinikom, no također sam došla pogledati modne novitete, tako da sam spojila ugodno s korisnim. Ovo što smo dosad vidjeli je potpuno drugačije od onog što ja inače nosim, ali tu i tamo je bila poneka tunikica ili čipkaste tajice koje bih voljela iskombinirati."


Pozornost je plijenila i vrckava Iva Šulentić, koja je pokazala kako maksi duljine funkcioniraju baš na svakome: "Budući da surađujem s Alwaysom, ovo mi je već treći dan na FWZ i večeras nosim haljinu Abe Tomičić Drvar. Ona bi ovih dana dofurala po nekoliko stvari i onda bismo birale što bi bilo najbolje za mene, tako da je večeras odabir pao upravo na ovu maksi haljinu. Što se tiče revija, zasad mi se sviđa pletenina Craiga Lawrencea kojom je otvorena treća večer FWZ-a."


Hana Bartolović
Photo: Fashion.hr

Objavljeno: 13.05.2012. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p