CELEB STYLE

Poznate Hrvatice došle podržati svoje omiljene dizajnere

Celebrity report s druge večeri Cro a Portera
Nakon što je Cro a Porter u svojoj prvoj večeri preobrazio Laubu u kuću za ljude, umjetnost i modu, modna se ekipa preselila i još jednom u shopping centru West Gate nadomak Zagreba imala priliku uživati u najnovijim kolekcijama hrvatskih dizajnera. Iako večer sama po sebi nije obilovala poznatim licima, ona koja su došla, bila su tu ciljano i  promovirala rad dizajnera koji su izrazili vlastite kreativne vizije za sezonu proljeće/ljeto 2012.


Model i blogerica Anita Dujić tako je druge večeri Cro a Portera bila apsolutna podrška Jasmini Arnautović i Maji Virgej, čiju je Jet Lag večernju haljinu i odabrala za event: "Posebno sam večeras ovdje zbog Jasmine Arnautović i nosim njenu haljinu večeras, pogotovo zato jer je uvijek jako originalna i koristi kvalitetne materijale, tako da me baš zanima što je pripremila ovaj put. Matije Vuice neko vrijeme nije bilo na pisti, no radujem se njenoj reviji, jer je ona sama uvijek glamurozna i sjajna, a igrom slučaja sam bila i u backstageu pa mi se uspio svidjeti obojeni Image Haddad - sve je jako skladno u kolekciji - i odjeća i make up i frizure."

Anita DujićMara Bratoš, tihana Harapin Zalepugin


Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin preksinoć je u Laubi bila sudionik revije iz sasvim drugačijeg kuta, stoga nam je otkrila kako je bilo nakon dugo vremena vratiti se na pistu: "Bilo je lijepo ponovno se vratiti i odraditi prijateljsku uslugu za Kseniju Vrbanić i njen XD Xenia design. Imala sam i malu tremu i ne mogu reći da mi nije bilo neugodno, no bilo je to lijepo iskustvo. Isprva sam rekla da neću komunicirati s publikom, no kad sam izašla na pistu i čula taj pljesak, tako su mi bili dragi ljudi da sam se imala potrebu nasmiješiti. Ali nekad se tako hodalo, nekad se gledalo u publiku, hodali smo gore dolje, jer nas nije bilo jako puno pa smo čekale da se druge djevojke presvuku, drugačije je to bilo nego danas, imale smo jako puno koreografskih momenata za razliku od danas, kada je hod u prvom planu, i meni se to sviđa. Večeras sam ovdje, naravno, zbog svojih djevojaka, no pozdravljam povratak brenda Image Haddad na pistu i veselim se reviji Matije Vuice."

Anđa MarićOrnela Vištica


Uvijek simpatična i susretljiva fotografkinja Mara Bratoš blistala je u dizajnu Tea Perića za Mak, koji će svoju najnoviju kolekciju predstaviti u subotu: "Teo Perić u subotu prikazuje svoju kolekciju za Mak, no budući da sam tada spriječena poslovnim obavezama, odlučila sam večeras biti njegov model. Ova kreacija me jako veseli baš zato jer je moj stil i nekako je općenito njegov stil i moj stil pa mi je drago što smo se našli, presretna sam zbog toga. Večeras sam došla podržati manifestaciju jer radim pa nisam sigurna hoću li moći doći preostale dane, a od revija koje sam pogledala izdvojila bih kolekciju Image Haddad koja je dobra i Matiju Vuicu koja je imala skladnu i lijepu reviju, a pogotovo mi se svidjela haljina boja kože sa zlatnim detaljima."


Anđa Marić sinoć je došla proslaviti dugogodišnju suradnju s brendom Image Haddad, čiji je netom prikazani dizajn ekskluzivno i nosila: "S brendom Image Haddad sam prijateljica i surađujem preko 14 godina, točnije od izbora za miss na kojem sam bila 1998. godine, i uz njih me vežu samo najljepša iskustva. 14 godina veselo nosim njihove modele, Zrinku obožavam zato što je vrlo nosiva i radi za mene bezvremenske modele. Svidjelo mi se što je ove godine kolekcija jako šarena jer volim boje. Osim toga, za oko su mi zapele i kolekcije Sonje Lamut i Jet Lag."


Hana Bartolović

Objavljeno: 23.03.2012. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p