CELEB STYLE

Poznate Hrvatice na partyju Krie designa i GT salona

Kristina Burja predstavila party look za moderne žene
Krie Design GT salon party  
Prosinac je pun zabave i izlazaka, upravo tako ga zamišljaju Kristina Burja i Lea Bikić koje su u Krie showroomu ugostile prijatelje i suradnike i održale mini reviju couture toaleta i glamuroznih frizura.

Poznata dizajnerica Kristina Burja predstavila je ekskluzivne modele, koji su puni detalja i glamura što se i očekuje od ovakve kolekcije. Boje su tradicionalne poput crne, crvene i smaragdno zelene, ali tu je kraj svemu što se veže uz taj pojam. Zvjezdice, satenske vrpce, i resice kao detalji daju poseban šarm i prepoznatljivi pečat Krie designa.
 
Krie design i GT salon party look
Krie design i GT salon party look    
Kristina Burja i Lea Bikić s modelima
 
GT tim osmislio je ekstravagantne frizure koje upotpunjavaju Kristinine kreacije na najbolji način. Vlasnica salona, Lea Bikić naglašava da oni kontinuirano prate svjetske trendove i prilagođavaju ih našem tržištu, a u prosincu treba biti primijećen i odvažan u stiliziranju party looka.

Na predstavljanju kolekcija uživale su Indira Levak, Anica Kovač, Ivana Marić, Minea, Ana Miščević, Tea Blažević, Antonija Mandić, Anja Alavanja Romac, Alma Bukvić i Tihana Harapin Zelepugin koje su se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi rado upustile i u ukrašavanje kuglica za bor koji će u ovo blagdansko vrijeme krasiti Krie showroom, a pritom su se odlično zabavile! Kući su otišle s darovima u čizmicama i pune modnih ideja!
 
Anja Alavanja  
Anja Alavanja
 
Tihana Harapin Zalepugin  
Tihana Harapin Zalepugin
 
Vesna Blašković i Mija Dropuljić  
Vesna Blašković i Mija Dropuljić
 
Anica Kovač  
Anica Kovač
 
Ivana Marić  
Ivana Marić
 
Alma Vukičević Bukvić  
Alma Vukičević Bukvić
 
Antonija Mandić i Ana Miščević  
Antonija Mandić i Ana Miščević
 
Indira Levak 
Indira Levak
 
Objavljeno: 04.12.2014. u 13:01
Tagovi: party, krie design

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p