CELEB STYLE

Poznate Hrvatice obožavaju eNVy Room kreacije

Najpopularniji brend na crvenom tepihu

Ako je suditi po kreacijama koje su sinoć prošetale zagrebačkom Laubom, modni brend eNVy Room najdraži je brend poznatih Hrvatica. Rafinirana estetika koja na najbolji način ističe ljepotu ženskog tijela, prirasla je srcu mnogim hrvatskim ljepoticama koje su odjenule eNVy Room kreacije za crveni tepih nagrada časopisa Elle.  

JUDITA FRANKOVIĆ proljeće/ljeto 2014.

Judita Franković je neslužbena eNVy Room ambasadorica te njihov dizajn najčešće bira za svečane prigode. Sinoć se pojavila u nježnoj kreaciji, načinjenoj od čipke u puderastom tonu. Kao romantičan detalj na rukavima je izvezeno raznobojno cvijeće.

 

SEMENTA RAJHARD proljeće/ljeto 2014.

Zvijezda serije "Stella" polako se privikava na veliku medijsku pozornost koju joj je donijela uloga talentirane i skromne Jasmine. Lijepa Sementa odlučila se za crnu klasiku te odjenula malu crnu haljinu retro kroja, s pažljivo postavljenim džepovima na bokovima. Styling je upotpunila asesoarima neutralnog tona.

 

VANDA WINTER proljeće/ljeto 2014.

Njezina suparnica u seriji "Stella", crvenokosa Vanda Winter, izgledala je poput prave filmske dive u elegantnom, tamno plavom kompletu iz nove proljetne kolekcije. Trendy cipele sa zlatnom kapicom i masivna ogrlica u zlatnoj nijansi zaokružili su ovaj look.

 

TATJANA JURIĆ proljeće/ljeto 2011.

Svi prisutni bili su složni u jednom: Tatjana Jurić nikad nije izgledala bolje no u ovoj crnoj toaleti, posutoj decentnim šljokicama, koja dolazi iz proljetne kolekcije 2011.

 

ANA MARIA CAJNER  proljeće/ljeto 2014.

Jedna od nominiranih dama u kategoriji "Najbolji Model" bila je oličenje ljupkosti u bijeloj peplum haljini iz nove proljetne kolekcije. Raskošna ogrlica koja imitira bisere i drago kamenje pokazala se kao odličan dodatak ovoj elegantnoj, ali mladenačkoj kreaciji.

 

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 25.10.2013. u 15:25

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p