CELEB STYLE

Poznate Hrvatice vjerno prate svjetske trendove

Trendy kombinacije Anje Alavanje, Ive Balaban i Mirjane Mikulec
 
S početkom još jednog izdanja Cro-a-Portera, poznate Hrvatice dobile su priliku pokazati svoje najbolje jesenske kombinacije, a da vjerno prate događanja na svjetskoj modnoj sceni, pokazale su nam Anja Alavanja, Iva Balaban i Mirjana Mikulec.

Šarma nije nedostajalo u večernjem stylingu novinarke i voditeljice Anje Alavanje, koja je ponijela uvijek moderne hlače s printom i pred okupljenim fotografima prezentirala itekako zanimljiv i neočekivan miks boja. S hlačama šarenog uzorka uparila je svileni top boje senfa, a styling je maštovito zaključila crvenim modnim dodacima.

Iva Balaban na modno je druženje pristigla u društvu prijateljice Karle Kaić i oduševila vlastitom interpretacijom pariškog chica, kombinirajući mornarski plavo odijelo s majicom na prugice i salonkama animal printa.

Iz vlastite zone komfora izašla je Mirjana Mikulec, kojoj se modna odvažnost itekako isplatila. Metalik haljini s prelijevajućim nijansama pridružila je modne dodatke u jakim bojama; lakirane crvene salonke u špic i neonski plavu clutch torbicu, prezentirajući modno izdanje u kojem se sasvim sigurno dobro zabavila!

 
Anja Alavanja
 
 
Karla Kaić i Iva Balaban
 

Mirjana Mikulec

Hana Bartolović

photo: PR
Objavljeno: 03.10.2014. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p