CELEB STYLE

Poznate Hrvatice vole crvenu boju

Tihana, Nikolina i Jelena u boji sezone

Promociji knjige make up artistice Sanje Agić nazočile su i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, voditeljica Nikolina Pišek i glumica Jelena Perčin.

Premda ove tri dame njeguju različite modne stilove, sinoć ih je spojila vatrena crvena boja koju su, svaka na svoj način, uklopile u svoj styling.

Tihana je crnu maksi haljinu osvježila s crvenom pletenom tunikom. Uz haljinu je obula udobne minimalističke kožne sandale, a asesoarni dio priče zaokružio je crni ruksak s crvenim detaljem i odlična crna narukvica od kože.

Udobnost nije prva stavka kada je u pitanju stil Nikoline Pišek. Voditeljica voli seksi komade koji naglašavaju tijelo i mame poglede. Nikolina se odlučila za crvene kožne hlače koje je uparila sa širokom vojničkom košuljom.Styling je upotpunila s crvenim Louboutinkama i Chanel torbicom u puder nijansi.

Glumica Jelena Perčin odlučila se za crvene cipele, i to sandale otvorenih prstiju načinjene od satena. Poput Nikoline, i Jelena je odjenula pripijene kožne hlače koje je nadopunila crnom bluzom s mašnicama i kožnom jaknom.

 

Photo: Jure Perišić

Objavljeno: 21.05.2013. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p