CELEB STYLE

Poznati biraju hrvatski dizajn!

Kreacije hrvatskih dizajnera dominirale prvim redovima Cro A Portera

Revijom Madame Demode i Tamare Bombardelli sinoć je započeo program Cro A Portera u Laubi. Tihana Harapin Zalepugin došla je s našom dizajnericom Brankom Donassy pogledati što su pripremile Madame Demode i Bombardelli, a obje su dame izgledale odlično u zanimljivim kreacijama. Tihana Harapin Zalepugin odlučila se za kreaciju s potpisom Madame Demode, dok je Branka Donassy divno nosila vlastiti dizajn.

                                Branka Donassy, Tihana Harapin Zalepugin, Judita Franković

                                                                                           Borut Mihalić, Ogi Antunac

Ogi Antunac odlučila se za ležeran styling koji je zaokružila jaknom iz vlastite kolekcije, a prekrasna Judita Franković izgledala je savršeno u crno-bijelom kaputiću iz Uličnog ormara koji je kombinirala sa zelenom haljinom koju je kupila prije nekoliko dana u New Yorku.

                                                 Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Ogi Antunac

                                                         Nenad Korkut, Ogi Antunac, Petra Friganović

Željka Ogresta pokazala je svoju savršenu figuru u elegantnom crnom izdanju, a modni kritičar Nenad Korkut i modni stilist Petar Trbović na reviji su se pojavili u kreacijama s potpisom Dioralopa. Bez puno razmišljanja svi poznati su se složili da su zvijezde večeri bile Andreja Bistričić i Maja Merlić te dvojac Madame Demode i Tamara Bombardelli koje su svojim novim kolekcijama pokazale zašto su miljenice publike.

Ana Bacinger

photo: Goran Čučković

Objavljeno: 06.10.2012. u 09:32
Tagovi: Cro a Porter

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p