CELEB STYLE

Predivna Charlize Theron u couture kreaciji kuće Dior

Londonska premijera filma ‘Snow White and the Huntsman’
Još jedan film o Snjeguljici naziva „Snowhite nad the huntsman" krenuo je u pohod na svjetska kina. Glavne uloge u filmu tumače Charlize Theron i Kristen Stewart koje su -po pisanju medija- tijekom snimanja ostvarile pravi prijateljski odnos te je Charlize nedavno izjavila kako bi za Kristen skočila s vrha zgrade.
Londonsku premijeru filma obje su glumice dočekale u prozirnim kreacijama. Charlize je bila prekrasna u couture kreaciji kuće Dior čijim je haljinama i inače vjerna. Lepršavu prozirnu kreaciju kombinirala je s crnom pismo torbicom kuće Dior i crnim sandalama.

Njezina kolegica Kristen nije izgledala najbolje u kićenoj haljini kuće Marchesa. Dizajn ove kuće često prijeđe granicu dobrog ukusa te je potreban doista dobar stav kako bi se na pravi način iznijela hrpa tila i čipke, a složit ćemo se da je Kristen ipak jedna od glumica mlađe generacije koja se u večernjim haljinama ne osjeća najugodnije. Look je kompletirala „Eros" pumpsicama kuće Jimmy Choo koje je kasnije zamijenila Nike tenisicama jer su joj štikle bile neudobne.

photo: profimedia
Objavljeno: 15.05.2012. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p