CELEB STYLE

Predstavljeno ljetno izdanje Storybooka

Novi broj popularnog lifestyle magazina
Storybook  
U prekrasnom ambijentu, na terasi zagrebačke ljepotice Palainovke, održana je promocija novog, ljetnog izdanja Storybook magazina.
 
Promociju su svojim dolaskom uveličali kolumisti Storybooka - Ante Vrban,Lana Biondić, Mia Kovačić, Ivan Vukušić, ali i brojne domaće zvijezde koje se uvijek s veseljem odazivaju Storybook eventima. Tako su se tijekom večeri na proljetnom Storybook partyju u odličnoj atmosferi družili Toni Cetinski, Martina Čičko Karapetrići i Morana Saračević iz Boudoira, Aleksandra Dojčinović,Ines Preindl, Barbara Kolar, Daniela Trbović, Nenad Sovilj i mnogi drugi.
 
Novi broj vodećeg lifestyle magazina Storybook pozdravlja ljeto velikim modnim editorijalom snimljenim u Vili Šeherezadi u Dubrovniku, a tu je i pregršt ideja za trendi izgled u vruće dane, kao i beauty noviteta koji će vaš izgled učiniti besprijekornim. Sve to i još puno više čini ovu pravu ljetnu poslasticu naziva Storybook.
 
Dejan Kutić, Vedrana Čarapović, Romano Decker i Josipa JankovićDejan Kutić, Vedrana Čarapović, Romano Decker i Josipa Janković
 
Storybook 
Foto: Dražen Kokorić, Robert Gašpert
 
Tko je sve došao na Storybook party pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 12.06.2015. u 12:34
Tagovi: StoryBook

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p