CELEB STYLE

Printevi joj savršeno pristaju

Solange Knowles odlično nosi šarene uzorke

Još do prije nekoliko godina Solange Knowles bila je u sjeni svoje slavne sestre Beyonce, no zahvaljujući trudu koji je uložila u svoju glazbenu karijeru, Solange je danas podjednako prepoznatljiva kao i Beyonce. Osim što snima novi album i odrađuje DJ gaže diljem svijeta, Solange Knowles isprofilirala se kao djevojka s istančanim smislom za modu, koju se uvijek rado poziva na modne revije i crvene tepihe.

Njen stil vrlo je šaren, otkačen i eklektičan, a jarke boje savršeno se uklapaju u njenu pojavu, karakteriziranu nestašnom afro frizurom kojoj je vjerna. Osim što obožava boje, Solange se posljednjih mjeseci doslovno ne skida iz printeva, bilo da su u pitanju cvjetni, točkasti, prugasti ili neki sasvim apstraktni i psihodelični uzorci.

Solange printeve podjednako dobro nosi na haljinama i odijelima, koja joj odlično pristaju zahvaljujući vitkoj figuri, a njene razigrane kreacije uglavnom potpisuju Marni, Moschino, Ostwald Helgason, Roberto Cavalli i Topshop.

Šarmantna pjevačica svoje stylinge redovito začinjava upečatljivim asesoarima, koji ju čine jednom od posebnije odjevenih trendseterica, uvijek spremnom za lansiranje na liste najbolje odjevenih zvijezda.

 

H.B.

Photo: guliver/getty

Objavljeno: 19.03.2013. u 18:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p