CELEB STYLE

PRVA VEČER DOVE FASHION.HR-A: CELEBRITY REPORT

Poznati oduševljeni revijom Ivice Skoke

Prije samog početka Dove Fashion.hr-a već smo u backstageu primijetili da Ivica Skoko planira iznenaditi ove sezone. Ostavljen za kraj, snažno i u pravom svjetskom tonu zatvorio je prvu večer Dove Fashion.hr-a.

Nabrijani hod manekenki, odličan styling kacigama i fenomenalna muzika oduševili su brojne poznate osobe. Tihana Harapin Zalepugin samo je jedna od onih koja je ostala zapanjena cjelokupnom revijom. "Svaka mu čast. Nisam vjerovala da može tako dobro izgledati. Jako lukavo, jako dobro, i promatrala sam svoje djevojke na pisti koliko su sigurnije hodale s kacigama na glavi. Stvarno su gazile, jako samouvjereno, baš onako kako to treba i izgledati. Mrvoš mi je bio jako dobar, jako dobar make up, vrlo Prada. A Envy room uvijek u svom stilu, žena je kod njih ženstvena i romantična. Lokacija ovosezonskog Fashion.hr-a je veoma in, lukava lokacija koja izaziva znatiželju i sigurno će i u iduća dva dana biti prepuno."  

Osim Tihane i pjevačice Alka Vuica i Martina Vrbos ostale su oduševljene Skokinom revijom, sviđa im se takav stil i već su pronašle nekoliko komada kojima planiraju napuniti svoj ormar. "Po meni je Skoko bio kralj večeri. Cijela revija bila je konceptualna, time što je manekenkama stavio kacige na glavu, haljine je stavio u prvi plan, naglasio je modele i to je jako dobra fora." rekla je Alka Vujica. Samo zbog Ivice Skoke došla je pjevačica Maja Blagdan koja je već ranije uspjela vidjeti par komada iz kolekcije. "Ivica Skoko je moj dugogodišnji suradnik, na moje veliko zadovoljstvo, pa sam posebno sretna zbog odlične kolekcije."

"Pošto ne dolazim iduća dva dana, žao mi je što neću moći gledati dobre revije kojih će zasigurno biti. Nije da mi je ovo danas bilo loše, Mrvoš je imao par zbilja lijepih haljina, početak je bio dobar, šifon i drapiranje, i srebrne ljuskice. Isto tako crna dugačka haljina sa zatvaračem, idealna za red carpet. Bilo je odličnih komada." prokomentirao je prvu večer Borut Mihalić.

U pratnji Boruta bila je uvijek lijepa i nasmijana fotografkinja Mara Bratoš. "Sviđale su mi se prve haljine Envy rooma i Mrvoš je imao par odličnih komada." Na pitanje o odabiru lokacije odgovorila je: "Meni je to super, jedan od velikih pluseva Fashion.hr-a je lokacija. Mislim da je super taj spoj mode i suvremene umjetnosti."

Uvijek raspoložen za novinare i komentiranje revija bio je Nenad Korkut kojeg je oduševio Ivica Skoko. "Skoko me ugodno iznenadio, mislim da bi trebao krenuti u tom smjeru i dalje. Pročistiti svoj izričaj, ja to volim. Ne volim kič,  odnosno da ako ima smisla. Naravno da i La Croix i Zigman rade kič, no ne volim kad je previše čipke, tila i svega ponabacanog ko naša cijela estrada. Ali ovo ovdje pokazuje da može napraviti, da zna biti discipliniran, da može napraviti odličnu crnu haljinu koja izgleda sjajno. Crna uska haljina do poda i onaj sako sa epoletama definitivno su najbolji komadi večeri. Ne treba mu previše da bi bio efektan."

Luka Nižetić

"Lokacija je fenomenalna, nema se što reći. MSU je fenomenalan, treba se ovdje više ovakvih stvari događati. Najviše mi se zasad sviđala Mrvoševa revija, i žao mi je što sutra i u subotu neću doći." kratko nam je prokomentirao Luka Nižetić. Koliko je lokacija pogođena pokazali su i mnogobrojni znatiželjni pogledi "odozgo", gdje su posjetitelji MSU-a lukavo gledali reviju iz muzeja.

Uz već spomenute celebse, na prvoj večeri Dove Fashion.hr-a uživali su glumice Ankica Dobrić i Tamara Garbajs, dizajnerice Morana Čičko Karapetić, Irina i Danijela Car, voditeljice Antonija Stupar, Anja Alavanja, Ingrid Antičević Marinović, Josipa Pavičić, Nives Drpić,  rukometaš Vlado Šola te brojni drugi.

A tko će sve puniti prve redove druge večeri Dove Fashion.hr-a i kakve će komentare imati donosimo već sutra.

 

Ana Bacinger  

photo by : Jelena Balić

Objavljeno: 19.03.2010. u 01:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p