CELEB STYLE

Roza bunda za Aleksandru Dojčinović

Dizajnerica na premijeri filma "Hitchcock"

Kao hommage filmskom geniju Alfredu Hitchcocku,  Noir Festival, magazin Elle i CineStar organizirali su film(ofil)sku večer na kojoj su uzvanici mogli uživati u svečanoj projekciji biografske drame u režiji Sache Gervasija.

"Hitchcock" je  film o velikom redatelju i stvaranju jednog od najvećih filmova svih vremena - 'Psihu'. U pozadini nastanka kultnog horora odvija se obiteljska drama koja iz temelja uzdrmava bračni život Alfreda Hitchocka i Alme Reville. Velikog Alfreda glumi slavni Anthony Hopkins, suprugu AlmuHelen Mirren, redateljevu muzu Janet Leigh Scarlett Johansson, a 'psihotičnog' Anthonyja Perkinsa James D'Arcy.

                              

    Direktor British Councila za Hrvatsku i Sloveniju, James Hampson & Aleksandra Dojčinović

Film je pogledala i dizajnerica Aleksandra Dojčinović čija će revija kroz desetak dana, točnije 13.3. otvoriti novo izdanje Perwoll FASHION.HR-a. Za odlazak u kino Aleksandra je odjenula toplu nježno ružičastu bundu od umjetnog krzna , koja dolazi iz njezine posljednje jesenske kolekcije. Ostatak stylinga sastojao se od minimalističkih komada; crnih sjajnih tajica i bijele tunike. Look je zaokružila s crnim klasičnim štiklama i kobaltno plavom pismo torbicom s vlastitim potpisom.

 

Photo: pr

Objavljeno: 27.02.2013. u 10:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p