CELEB STYLE

Sara Renar oduševljava u crnoj dugoj haljini

Poznata pjevačica nosi Coded Edge
Sara Renar
 
Pjevačica Sara Renar, dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, je na dodjeli u petak 06. ožujka u splitskoj Spaladium Areni oduševila sve pristune ne samo svojim nastupom, nego i stylingom. Odlučila se za custom made crnu haljinu s potpisom Coded Edgea, iza kojeg stoji modni dvojac Silvio Ivkić i Jure Perišić.

Jednostavna haljina elegantno prati Sarinu liniju. Duboki V izrez profinjeno naglašava dekolte, a šire naramenice razbijaju klasiku i unose oštriju notu. Haljina se ističe svojim zanimljivim kockastim izrezom iznad koljena - detalj koji čini ovu kreaciju uistinu posebnom.
 
Sara Renar
 
Ova Coded Edge haljina nije samo odlično istaknula Sarinu liniju, nego je prije svega izvrsno pogodila Sarin karakter. Na prvu nježna i elegantna, Sara kad stane pred mikrofon pretvara se u snažnu i uistinu posebnu izvođačicu, a ova kreacija je upravo uhvatila tu srž.
 
Sara Renar

Novu kolekciju modni dvojac Coded Edge predstavit će na BIPA FASHION.HR-u 21.ožujka, a kampanju za aktualnu kolekciju možete pogledati ovdje.

M.D.
Foto: Ela Stipicic, Deni Koraca/DKphotography
Objavljeno: 07.03.2015. u 10:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p