CELEB STYLE

Sarah Jessica Parker za crveni tepih bira H&M

Modna ikona zablistala na MET Gali
Sarah Jessica Parker MET Gala
 
MET Gala ubraja se među najzanimljivija red carpet izdanja, ne samo zato što privlači vodeće svjetske zvijezde, nego i zbog toga što uvijek zada temu koju celebovi trebaju pretočiti u svoje kreacije. Za ovogodišnju MET Galu, koja je održana u ponedjeljak 04. svibnja, tema je bila Kina, a veliki dio zvijezda bio je daleko od azijskog kontinenta. No, ne i Sarah Jessica Parker koja uvijek oduševi na ovom crvenom tepihu. 

Glumica je poznata po tome da na MET Gali uvijek stylish pogodi zadanu temu, a pri odabiru stylinga nikad ne igra na sigurno. Ona si daje oduška, eksperimentira modnim dodacima i ne boji se teatralnih kombinacija. Upravo u jednoj takvoj se pojavila i na ovogodišnjem eventu. Za razliku od većine svojih kolegica, Sarah nije odabrala dizajnersku kreaciju nego se u stvaranju svoje idealne MET Gala kineske haljine obratila poznatom high street brendu H&M s kojim je u suradnji napravila jednu od vodećih haljina prethodne večeri. Haljina je stvorena u sklopu Conscious podlinije, a napravljena je od vintage materijala i komada. Materijal je ručno bojan, a korištena je organska svila i pamuk.
 
Sarah Jessica Parker MET Gala
 
Ovu upečatljivu kreaciju Sarah je zaokružila statement ukrasom na glavi koji potpisuje Philip Treacy. Ova kombinacija definitivno će ući među kultna MET Gala izdanja.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 05.05.2015. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p