CELEB STYLE

Šarmantno izdanje Ive Balaban

Otvoren Napapijri flagship store u srcu Zagreba
Iva Balaban
 
U četvrtak 29. siječnja u društvu Ive i Boška Balabana, Tomislava Petranovića, Gorana Čolaka, Nike Fleiss i Marija Možnika, svečano je otvoren Napapijri flagship store, drugo prodajno mjesto u Hrvatskoj globalno poznatog casual i sport branda. Na otvorenju najviše pozornosti je plijenila Iva Balaban u šarmantnom casual izdanju.

Napapijri flagship storeBoško i Iva Balaban, Sandra Vranješ Milić, Goran Čolak, Nika Fleiss, Tomislav Petranović, Marijo Možnik i Vazmenko Pervan

Za opušteno druženje u novom flagship storeu Iva je odabrala zanimljivu suknju koju je kombinirala uz crnu kožnu jaknu i crne visoke čizme. Kako su temperature ipak i dalje niske u Zagrebu, Iva je ispod kožne jakne odjenula topli krzneni prsluk visokog ovratnika.
 
Napapijri flagship store
Ivi je na otvorenju društvo pravio njen muž Boško, a ovaj event nisu propustili ni vodeći hrvatski sportaši, europski i svjetski rekorderi, Goran Čolak, Nika Fleiss i Mario Možnik. Kroz Napapijri modnu priču uzbudljivog naziva Arctic Fashion Circle, goste su dočekali prava polarna istraživačka baza i igloo, koje su brižno čuvali članovi nordijskog društva te jedna od najpoznatijih nordijskih pasmina pasa, sibirski haski.
  Napapijri flagship store
 
Osnovan 1987. u talijanskom gradu Aoste, Napapijri je svoj put započeo proizvodnjom putnih torbi, koja se 1990. proširila na odjeću i modne dodatke. Širenjem raspona proizvoda, rasla je i popularnost brenda koji danas ima preko 170 monobrand trgovina diljem svijeta, a prisutan je na više od 2.000 prodajnih lokacija.
 
Napapijri flagship storeMarijo Možnik, Nika Fleiss, Goran Čolak, Boško i Iva Balaban, Sandra Vranješ Milić i Tomislav Petranović

Riječ Napapijri na finskom jeziku znači Arktički krug, a zaštitni znak je norveška zastava iza koje se krije najsjevernija europska zemlja poznata po ekstremnim uvjetima, zadivljujućim pejzažima i najvećim istraživačima 20. stoljeća. Inspirirane putovanjima, Napapijri kolekcije odražavaju avanturistički i istraživački duh koji je oduvijek igrao glavnu ulogu u brandovoj DNA.

Napapijri flagship storeMarijo Možnik, Goran Čolak i Nika Fleiss

2002. godine, u suradnji s ikonom modne industrije, Karlom Lagerfeldom, Napapijri je dizajnirao posebnu liniju Skidoo jakne, a 2010. japanski dizajner, Yoshinori Ono, osmislio je specijalnu liniju odjeće naziva 66°33' – geografska dužina koja označava Arktički krug.

Napapijri flagship store
M.D.
Foto: PR

Objavljeno: 30.01.2015. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p