CELEB STYLE

Severina osvaja u zelenom

Pjevačica u haljini Aleksandre Dojčinović

Daleko najslavnija klijentica Aleksandre Dojčinović, sinoć se itekako potrudila da odjene kreaciju dostojnu filmskih diva. Severina je spremno pozirala brojnim fotografima odjevena u raskošnu svilenu haljinu smaragdno zelene boje, s trendovskim peplum detaljem.

Haljinu naravno potpisuje Aleksandra Dojčinović koja sa Severinom aktivno surađuje već nekoliko sezona. Seve je u trudnoći često nosila Aleksandrine duge udobne haljine, a za seriju ljetnih koncerata koje je održala po obali, odabrala je čitav niz mini haljina s ručno šivanim raznobojnim kristalima.

Seve je sinoć prezentirala i novu/staru frizuru. Pjevačica je uklonila kratke šiške koje je nosila zadnjih dana te se pojavila s omiljenom hollywoodskom frizurom inspiriranom filmskom divom Veronicom Lake.

Look je upotpunila skupocjenim nakitom s potpisom poznatog hrvatskog dizajnera Nenada Sovilja. Severina je samo za ovu prigodu stavila antikne naušnice od bijelih safira i "New York" zlatni prsten sa smaragdima, dijamantima, citrinima i granatima.

 

photo: Jure Perišić 

 

Objavljeno: 16.11.2012. u 13:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p