CELEB STYLE

Severina se ne skida iz kreacija Jurja Zigmana

Najdraži odabir za scenske nastupe

Naša najpoznatija pjevačica ovo je ljeto provela radno, nastupajući u svim boljim klubovima na hrvatskoj, ali i crnogorskoj obali. Za niz koncerata, koje su regionalni mediji pomno pratili, Severina je zavirila u atelje omiljenog joj hrvatskog dizajnera Jurja Zigmana.

Još od 2011. godine, kada je za veliko finale reality showa „Veliki Brat" na binu izašla u Zigmanovoj bijeloj bondage haljini s neon detaljima, Sevka i Zigman postali su neraskidiv kreativni par koji je uspio pronaći idealan recept za estetski dojmljivu scensku priču koja uvijek izaziva komentare i garantira medijske napise.

Doista, ne možemo zamisliti koji bi dizajner bolje parirao Sevkinoj energiji od zaigranog Zigmana koji svakom novom kolekcijom pokazuje koliko je bujna i neobuzdana njegova mašta.

Sa svim navedenim slaže se i Severina koja je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila kako je Zigman njezin br.1. kada su klupski koncerti u pitanju: "U privatnim izdanjima mogu eksperimentirati i u tome uživam... Na pozornici sam Severina i ljudi me vole vidjeti u izdanju namijenjenom samo za njih, samo za koncert. I taj kostim mora imati vizualnu prepoznatljivost. Osim toga, kostim mora biti udoban i rađen za scenu. Zato na turneji po dvoranama nosim Mitanovskog, a za klupske svirke Zigmana." - napisala je Severina na svojoj Facebook stranici.

Za ljetnu turneju Juraj se tako oslonio na haljine koje koketiraju s konstrukcijama korzeta i donjeg rublja. Ultrakratke i pripijene kreacije koje Severina odijeva za nastupe, naglašavaju njezino odlično tijelo i što je najvažnije, omogućavaju neometano kretanje na sceni.  Za potpun scenski dojam, Zigman je na neke haljine aplicirao i futurističke detalje, poput onih na bijelo/srebrnoj mini kreaciji koju je Severina odjenula za nastup u Vodnjanu.

Premda je većina prikazanih haljina posebno dizajnirana za Severinu, pjevačica je ovog ljeta pokazala i nekoliko kombinacija iz Zigmanove pret-a-porter linije. Za gostovanje na Radio Dalmaciji, odjenula je top s printom jastoga, jedan od popularnijih printeva iz dizajnerove proljetne kolekcije. Koncert u Kranju obilježila je sa šarenom koktel haljinom s peplum detaljem. Stylingu je pridodala jednako upečatljivu torbu s potpisom dizajnerice Tamare Bombardelli.

Koje vam je izdanje najdraže?

Ana Pavić

Photo: Promo/Pixsell/Severina Facebook

 

Objavljeno: 19.08.2013. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p