CELEB STYLE

Sjajno izdanje Jelene Veljače

Održan prvi Storybook salon
Jelena Veljača
 
U zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest u srijedu 15. travnja održan je prvi Storybook salon, događaj koji predstavlja ekskluzivne modne revije. U intimnom krugu modni atelier Boudoir predstavio je svoju novu kolekciju, a event su posjetili mnogi hrvatski ljubitelji mode. 

Najviše pozornost privlačila je spisateljica Jelena Veljača koja je za ovu prigodu odabrala dugu crnu haljinu s rukavima koja je bogato ukrašena šljokicama koje čine motive cvijeća. Riječ je o britanskom brendu Needle&Thread koji inspiraciju crpi u vintage kreacijama, a sjajnim aplikacijama unose dozu glamura. Upravo Jelenina haljina izvrsno dočarava stil ovog sve popularnijeg brenda. Trendseterica je odabrala nježne valove u kosi i blagi smokey, a izostanak modnih dodataka stavio je haljinu u prvi plan. 

Uz Jelenu ekskluzivnu reviju nisu propustili ni Milana Vlaović, Nenad Korkut, Branka Krstulović, Loredana Bahorić, Nenad Korkut, Vedrana Čarapović, Aleksandar Šekuljica, Ivan Tandarić, Anamarija Brkić, Iva Balaban i mnogi drugi.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 16.04.2015. u 13:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p