CELEB STYLE

Spice Girls ponovno na okupu!

Posh nije bila zainteresirana za druženje

Za sve one koji su se ponadali kako će Spice fenomen ponovno zahvatiti svjetsku glazbenu scenu slijedi razočaranje. Djevojke su se nakratko okupile samo kako bi promovirale mjuzikl naziva „Viva Forever", koji je baziran na njihovim najvećim hitovima. Do zadnjeg trenutka nije bilo sigurno hoće li se djevojkama pridružiti zaposlena Victoria Beckham koja je još prije koju godinu čvrsto dala do znanja kako o eventualnom okupljanju nema ni riječi.

Štoviše, Posh se držala poprilično nezainteresirano a da nismo navikli na njezino lice bez osmijeha, pomislili bismo da jedva čeka da pressica završi. Odmah nakon pressice Posh je otišla u zračnu luku i natrag obitelji u Los Angeles.

Za press konferenciju je odjenula crnu haljinu iz njezine jesenske 2012. kolekcije, koju je sparila s omiljenim asesoarima; crnim duplim kožnim remenom  i čizmama otvorenih prstiju s potpisom Toma Forda. Melanie Brown (Sporty Spice) sve je iznenadila fantastičnim odabirom bijele maksi haljine s potpisom kuće Acne. Mel B. je odabrala sivu pripijenu haljinu kuće Lanvin koju je sparila s Pigalle modelom cipela Christiana Louboutina. Emma Bunton je bila slatka u plavoj mini haljini i „Manhattan" cipelama Briana Atwooda, dok je Geri odjenula ružićasto bijelu haljinu od čipke.

 

photo: profimedia

Objavljeno: 27.06.2012. u 15:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p