CELEB STYLE

Šteta za kičaste šešire

Princeze Beatrice i Eugenie na kraljevskom vjenčanju

Znamo kako članice britanske kraljevske obitelji i nisu pri vrhu liste najbolje odjevenih žena a današnje kraljevsko vjenčanje dodatno nas je uvjerilo u tu činjenicu. Među uzvanicama, primjetili smo dvije sestre, princeze Beatrice i Eugenie.

Kako njihovoj majci Sarah Ferguson, poziv na vjenčanje nije upućen, dvije mlade dame su -uz oca- bile predstavnice obitelji.

Eugenie se odlučila za plavi kompletić Vivienne Westwood koji se sastojao od jakne s cvjetnim motivima i puf suknje duljine do koljena u kojemu nam je ostavila dojam mlade mljekarice. Na cijelu kombinaciju stavila je vjerojatno najkičastiji šešir na vjenčanju. Iako je s potpisom Philipa Treacya ne znači da je oku ugodan.

Beatrice se pokazala kao decentnija u odabiru odjeće te se pojavila u elegantnom kompletu boje pudera iz proljetne couture kolekcije kuće Valentino. Kao i u slučaju Eugenie, šešir je dizajn Philipa Treacya te iako nagrđuje sofisticiranost Valentino kaputića, lakše nam ga je probaviti od modela kojeg nosi Eugenie.

 

photo: style .com/just jarred

Objavljeno: 29.04.2011. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p