CELEB STYLE

Stilska evolucija Jennifer Lopez

Kako se kroz godine mijenjao stil glazbene dive?

Netom predstavljeni spot za pjesmu 'Booty', u kojem Jennifer Lopez mrda guzom uz bok duplo mlađe kolegice Iggy Azalee, još jednom nas je podsjetila kako ova latino diva s godinama izgleda sve bolje i bolje. Iako je nedavno navršila 45., J. Lo ne pokazuje znakove posustanja, a zahvaljujući dobrim genima i strogoj discplini u tjelovježbi i prehrani, Jennifer svojim izgledom spremno konkurira većini mladih dama na suvremenoj glazbenoj sceni.

Budući da je u glazbenom biznisu već dugi niz godina, pa čak i desetljeća, odlučili smo secirati stil pop ikone i prisjetiti se kako su izgledali njeni modni počeci te kako je njen stil evoluirao s godinama. Ako brojite dovoljno vlastitih godina, baš kao i mi, sasvim sigurno u sjećanju vam je imidž djevojke iz njujorškog Bronxa s kraja 90-ih, koja je dane iza kulisa provodila u vrećastim hlačama i trenutno popularnim crop topovima. Njen stil na prelasku stoljeća bitno se promijenio, a u garderobu su ušle blještave mini haljine i prozirne večernje toalete koje su izravno koketirale sa seksipilom. Sukladno tadašnjim trendovima, J.Lo je obožavala leopard print i haljine koje su svjetlile poput disko kugli, a za njena pojavljivanja na crvenom tepihu rezervirane su bile bajkovite i balske kreacije, u kojima je slavna pjevačica stekla epitet hollywoodske dive. 
Stil Jennifer Lopez u posljednjih nekoliko godina postao je bitno pročišćeniji, bez izdašnih količina napadnih printeva i štrasa, no njene kombinacije još uvijek govore u prilog glazbene dive koja obožava pažnju medija i na crvenom tepihu mora ostaviti dojam. Osim što često bira ženstvene koktel haljine koje prate figuru njena isklesanog tijela, J. Lo još uvijek ne može odoljeti dobrom dizajnerskom minjaku. U privatnom životu, njen imidž postao je mnogo opušteniji i ležerniji, no u skladu s njenom reputacijom, nikad ne prođe dan, a da ju ne vidimo s glamuroznom frizurom i besprijekornim make upom, što ju i dalje čini jednom od vodećih glazbenih diva svjetske showbiz scene!
Hana Bartolović

photo: Guliver/Getty, Splash
Objavljeno: 25.09.2014. u 14:17
Tagovi: Jennifer Lopez

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p