CELEB STYLE

Stilska evolucija Jessice Albe

Kako se mijenjao stil hollywoodske ikone stila?

Od pojavljivanja na hollywoodskoj sceni, Jessica Alba pokazala je neosporan modni potencijal, a svojom miljenicom brzo su ju prozvali svjetski poznati dizajneri, u čijim je najnovijim kolekcijama poznata američka glumica imala čast u nebrojeno mnogo prilika nesmetano uživati.

Uz vjernu pomoć svog stilista Brada Goreskog, Jessica je počela graditi imidž ultimativne hollywoodske slatkice, koja je kroz godine koketirala s različitim stilovima i uvijek išla ukorak s aktualnim modnim trendovima. Stilski eskperimenti vodili su ju od modnih izdanja kojima su dominirale šećerno slatke mini haljine, pa sve do glamuroznih izleta, u kojima je Jessica izgledala poput prave latino dive.
Neke stare trendove s vremenom smo ipak ostavili u prošlosti, a poznata glumica u prošlosti je ostavila i svog celebrity stilista, označujući novu prekretnicu u svom osobnom stilu i garderobi. Brigu o sadržaju njena ormara i kombinacijama koje nosi preuzele su dizajnerice iza američkog jeans branda Current/Elliott, koje su sukladno svom polju djelovanja Jessicine ormare napunile kvalitetnim traperom i svim onim ležernim komadima koje najviše preferira kao zaposlena majka. Ipak, iako je mnogo truda uložila u svoja streetstyle izdanja, Jessica Alba još uvijek nas zna oduševiti svojim stylingom na crvenom tepihu, a posljednjih su godina njene formalne kombinacije mnogo pročišćenije i elegantnije, s onom prijeko potrebnom dozom mladenačkog duha i osobnog stava!

Hana Bartolović

photo: Guliver/Getty, Splash
Objavljeno: 02.10.2014. u 18:10
Tagovi: Jessica Alba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p