CELEB STYLE

Stilski zaokret Victorije Beckham

Japanski dizajneri na prvom mjestu

Do prije nekoliko godina bilo je gotovo nemoguće zamisliti kako bi Victoria Beckham odjenula neki komad s potpisom japanskih dizajnera. Victorijina moda je u to vrijeme bila više orijentirana na talijanske dizajnere poput Roberta Cavallija, dok su avangardni komadi bili nezamislivi na ženi najpopularnijeg svjetskog nogometaša.

Danas je situacija znatno drugačija te Victoria zna posegnuti u bogat opus kuće Comme Des Garcons i odabrati poneki komercijalniji komad odjeće. Tome je bio slučaj s jučer prezentiranom haljinom koja dolazi iz linije Junya Watanabe Comme Des Garcons, a koju je odjenula za put u London.

Haljina košta oko 1600 američkih dolara, a sastavljena je iz tri različita dijela. Puf rukavi od poliestera imaju zig-zag uzorak dok je prednji dio načinjen od baršuna u toploj nijansi smeđe. Donji dio u vidu bogate suknje A kroja,  izrađen je od vune s kariranim uzorkom. Haljinu je upotpunila prekrasnim baršunastim čizmama u boji crvenog vina i nezaobilaznim sunčanim naočalama od kojih se ne odvaja ni u večernjim satima.

 

photo: barney's, profimedia

Objavljeno: 22.11.2012. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p