CELEB STYLE

Što bi hollywoodske dame mogle nositi na ovogodišnjim Oscarima?

Donosimo vam naše prognoze…

Ususret novim Oscarima, koje ćemo pratiti ove nedjelje, odlučili smo se baciti u potragu za savršenim haljinama u kojima bismo rado vidjeli neke od nominiranih glumica. Svaka od njih dakako ima svoje favorite i modne kuće kojima se uvijek rado vraća, no to ne znači da će se odlučiti upravo za njihov dizajn. Opće je poznato da glumice do posljednje sekunde najčešće ne odaberu haljinu za crveni tepih, no danas vam donosimo naše prognoze i osobne favorite nekih od haljina koje bismo jako rado vidjeli na glavnim zvijezdama večeri.

Novo lice čije modne igre s užitkom pratimo je karizmatična glumica Lupita N'yongo koju modni kritičari vide u vatreno crvenoj haljini s potpisom Zaca Posena. Nas bi totalno razoružala da se pojavi u fantastičnoj balskoj haljini modne kuće Elie Saab.

Haljinu za kraljicu crvenog tepiha Cate Blanchett ili rade po mjeri modne kuće Givenchy i Alexander McQueen, ili će se ova prekrasna glumica pojaviti u jednoj od elegantnih kreacija iz haute couture kolekcije Armani Prive.

Kad je u pitanju slatka Jennifer Lawrence, modni kritičari izbacili su nekoliko potencijalnih Christian Dior haljina. Dok većina navija za pastelnu haljinu sa šlepom, nas bi oduševila ukoliko bi se pojavila u crnoj haljini iz iste kolekcije.

Amy Adams uvijek izgleda elegantno, ženstveno i romantično, a za ove Oscare je većina zamišlja u prekrasnoj haljini iz posljednje haute couture kolekcije Giambattiste Vallija. Moramo priznati da se slažemo s ovim izborom.

Za kraj izdvajamo Sandru Bullock koju smo navikli gledati u Marchesi i Elie Saabu, no činjenica je da ova popularna glumica ove godine puno eksperimentira kako stilovima, tako i modnim kućama. No, najviše bi nas obradovala ukoliko bi se odlučila za haljinu u jarkoj boji, koja laska njezinoj građi, pa izbor pada na crvenu haljinu iz netom predstavljene Marchesa kolekcije za jesen 2014. godine!

Ana Bacinger

photos: Guliver/Getty

Objavljeno: 28.02.2014. u 20:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p