CELEB STYLE

Što mislite o kombinacijama poznatih Hrvatica?

Nikolina Pišek, Tatjana Jurić, Marija Borić, Fani Stipković...

Otvorenje lounge bara Millenium, privuklo je velik broj poznatih lica koja cijene dobar noćni provod. Uz voditeljicu Nikolinu Pišek, zabavljali su se i Neven Ciganović, Marko Grubnić, Iva Jerković, Fani Stipković, Korana Gvozdić i brojni drugi. Poznate dame su prikazale svoja večernja izdanja koja nas i nisu posebno oduševila.

Krenimo redom:

Aleksandra Dojčinović je bila najbolje odjevena dama u maksi mornarskoj haljini dugih rukava, preko koje je prebacila izvrsnu jarko crvenu motorističku jaknu. Aleks radi svoje visine i građe može odjenuti što god poželi i izgledat će dobro. Drago nam je da se njezin modni ukus ne vrti oko pokazivanja atributa nego -za razliku od mnogih dama s naše scene- zna da seksepil dolazi iznutra. Fani Stipković je odradila jedno solidno večernje izdanje po receptu: haljina, dobre štikle, trendy blejzer i Chanel torba. Look je zaokružila jarko crvenim ružem na usnama. 

 

Ne znamo je li Korana Gvozdić na party došla iz ureda. Ukoliko jeste, sve nam je jasno. Ukoliko se ovdje ipak radi o stylingu za izlazak, ovaj „poslovna tajnica" look nam i nije najbolje sjeo. Ovdje se ne radi o lošoj kombinaciji, samo nam nije jasno zašto lijepa cura sa svojih 28 godina želi izgledati starije nego što doista jest.

Veliki smo fanovi Nikoline Pišek. Volimo ju radi njezinog sarkazma i dobrog smisla za humor, stoga nam teško pada kada ju vidimo u nekom lošem izdanju kakvo je prikazala sinoć. Znamo da su majice na ptice, palme, voćke, kukce - "in", ali nam nije jasno kako je zamislila da će ta ista majica funkcionirati sa širokim prozirnim hlačama i krunicom koju čak ni Madonna više ne nosi. Nakon prevelikog džempera s potpisom Andreje Bistričić, Marija Borić se vratila u sigurnu luku jednostavnosti u kojoj i najbolje izgleda. Zelene traperice, crni blejzer i muški model cipela, neće ju postaviti na modni tron, ali nam izgleda veselo i samopuzdano. 

Martina Vrbos je simpatična djevojka za koju smo mislili da ima modnog potencijala Često odijeva modele hrvatskih dizajnera, a u svom prijateljskom taboru ima i jednog od najhvaljenijih dizajnera - Juraja Zigmana. Sve što smo mislili, dovedeno je u pitanje sa odabirom jarko crvenih Uggsica. Znamo da su Uggsice udobne čizme i da ih žene vole jer im se ne da vječno nabadati u štiklama, ali pogled na ovaj crveni primjerak asocira nas na likove iz crtića Teletubbies. Tatjana Jurić je u Zari ubola dobar kožnjak  i loše ga iskombinirala. Modri kombinezon i sandale u potpunosti odudaraju od "statement" kožne jakne. Iz loših kombinacija, Tatjanu uvijek izvuče prelijepo lice i zarazan osmijeh, radi kojeg nam je jako teško kritizirati stylinge koje prezentira.

 

photo: promo

 

Objavljeno: 29.03.2012. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p