CELEB STYLE

Što mislite o ovim kombinacijama?

Mara Bratoš, Jagoda Kumrić i Doris Pinčić na VIP Božićnom koncertu

Tradicionalni Božićni koncert pod pokroviteljstvom VIPneta i ove je godine okupio velik broj uvaženih gostiju iz svijeta biznisa, politike, kulture i showbizza.

Pod ravnanjem Alana Bjelinskog i Ante Gele sinoć su zasvirali najbolji hrvatski ansambl klasične glazbe -Zagrebački solisti i mlada varaždinska sopranistica Lana Kos. Uzvanici su mogli uživati i u nastupu grupe The Bambi Molesters i vokala grupe The Walkabouts Chrisa Eckmana. Pored navedenih, na bini su se izmijenili i Željko Bebek, Neno Belan, Renata Sabljak i Novi Fosili.

Koncertu su prisustvovale i glumice popularne serije „Larin Izbor".

Lijepa Doris Pinčić bi za događanja ovakovog karaktera trebala potražiti savjet stilista. Crna mini haljina s čipkastim dugim rukavima, polučizmice boje pijeska te srebrna clutch torbica ne komplimentiraju mladoj glumici. Jagoda Kumrić je zaigrala na mladenačku kartu te odjenula laganu košulju ljubičaste boje, koju je kombinirala sa sivom mini suknjom i smeđim čizmama. U ovom slučaju, znatno bolje bi pristajao neki manje robusan komad obuće ili barem čizme u nekoj drugoj boji.

Mara Bratoš je -kao i uvijek- bila prava modna odlikašica. Fotografkinja zna što joj pristaje te rijetko kada odstupa od ženstvenih komada. Sinoć se pojavila u zanimljivoj haljini u kombinaciji crne čipke i boje pudera, koju je kombinirala s upečatljivim srebrnim sandalama. Look je kompletirala s crnom clutch torbicom.

Što vi mislite o ovim kombinacijama?

 

photo:promo

 

 

Objavljeno: 12.12.2011. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p