CELEB STYLE

Što mislite o ovim kombinacijama?

Zrinka Cvitešić, Linda Begonja i Bojana Gregorić na premijeri filma "Lea i Darija"

U zagrebačkom HNK sinoć je upriličena premijera filma Branka Ivande „Lea i Darija". Premijeri je prisustvovao velik broj uvaženih lica sa naše glumačke scene, a najveću su pažnju plijenili glavni akteri filma.

Zrinka Cvitešić već dugo vremena surađuje s Matijom Vuicom te je i za ovu premijeru odjenula kreaciju s njezinim potpisom. Haljina isnpirirana baletnim kostimom u tipičnom je Matijinom stilu izvezena s bezbroj kristalića. Zrinka je ovaj look zaokružila visećim kristalnim naušnicama i srebrnim šljokičastim sandalama.

Linda Begonja ne krije da joj je Aleksandra Dojčinović jedna od najdražih hrvatskih dizajnerica.  Aleksandra je za Lindu dizajnirala dvodijelnu kreaciju koja se sastoji od satenske bluze u boji sedefa i maksi suknje u dječje plavoj nijansi. Look je upotpunila sa zlatnim remenom i tamno plavom pismo torbicom sa izvezenim motivom lišća, također s potpisom Aleksandre Dojčinović. Bojana Gregorić je izgledala moćno u crnoj dramatičnoj kreaciji dugih rukava s naglašenim ramenima. Dječački kratka frizura i raskošne viseće naušnice, kompletirale su ovaj look. 

Što mislite o ovim kombinacijama?

photo: promo

 

Objavljeno: 30.01.2012. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p