CELEB STYLE

Što mislite o stilu hrvatskih glumica?

Premijera predstave "Rat i Mir" u HNK

Hrvatske glumice već su neko vrijeme na meti modnih kritičara. Na stranu par svijetlih izuzetaka, većinu naših glumica, kritičari nazivaju „onima koje se odijevaju u bezlične krpe". Istina je da su naše glumice po smislu za odijevanje daleko od američkih i europskih kolegica, ali također je istina da su njihovi honorari neusporedivi sa tim istim kolegicama, te je i mogućnost unajmljivanja stilista koji će im pomoći, također skup posao. Mnogi će komentirati da za dobro odijevanje nije potrebna lova, što je apsolutna istina, samo rijetki su ljudi koji imaju prirođen smisao za stil i koji uspijevaju složiti kombinaciju a da za istu ne iskeširaju više od 300kn.

Sinoć se u HNK održala premijera predstave „Rat i Mir", koju su pohodile brojne osobe iz javnog života. Na after party-u, zabavljala se kompletna glumačka postava i kolege glumci koji su došli podržati prijatelje na daskama koje život znače.

After party su uveličale Iva Mihalić, Zrinka Cvitešić, Nera Stipičević, Lana Barić i Dora Lipovčanin. Nera Stipičević se pojavila u klasičnoj crnoj haljini, dugih rukava. Frizura, šminka i cipele su podsjećale na ormar Jovanke Broz. Ukoliko se želi isfurati retro look, dobro je pogledati prošlogodišnju Pradinu reviju (jesen 2010.) i vidjeti, kako retro nije nešto što vas mora postarati za 15 godina. Iva Mihalić je lijepa djevojka koja ima smisla za odijevanje. Njezina kombinacija je dobar retro look, iako nam je ova haljina pomalo bezličnog kroja. Iva je zgodna te si može dozvoliti da bolje naglasi struk.

Zrinka Cvitešić često traži sugestije od svojih prijatelja s modne scene ali nam se nekako čini da u zadnji tren sve posloži sama. Solidna haljina sa statement ramenima, sasvim je nepotrebno nagrđena s nakitom a la Xena Ratnica. Znamo da Zrinka voli rock imidž ali ovdje je doista svega previše. Uopće ne znamo što bismo rekli na styling Barbare Nole, od ove haljine s volanima do sjajnih čarapa preko čizama koje su ustvari jedina solidna stvar.

Pitanje za kraj: što mislite o stilu hrvatskih glumica?

 

photo: pixsell

Objavljeno: 15.10.2011. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p