CELEB STYLE

Stylish muškarci u prvom redu Perwoll FASHION.HR-a

Odlične kombinacije naših posjetitelja
Svake sezone nas uz poznate dame na Perwoll FASHION.HR-u svojim odjevnim kombinacijama oduševi sve više naših stylish muškaraca. Oni su iz sezone u sezonu sve smjeliji, odlično prihvaćaju aktualne trendove i ne boje se eksperimentiranja s modom. U kategoriju smjelih trendsetera svakako treba uvrstiti Mirana Kurspahića koji je pravo osvježenje na hrvatskoj modnoj sceni. Miran uvijek izgleda odlično, njegove odjevne kombinacije su odvažne, hrabre i savršeno stilizirane.


                                                                            Filip Juričić, Janko Popović Volarić

Uz Mirana u kategoriju otkačenih muških posjetitelja uvrstili smo i Luku Nižetića koji je svoju elegantnu kombinaciju učinio posebnom uz pomoć zelenog turbana. Edvin Liverić također se ne boji pomaknutih krojeva, primjetnih boja i neobičnih spojeva koji uvijek savršeno funkcioniraju na njemu.

Od smirenih i elegantnih hrvatskih trendsetera izdvojili smo odlično odjevenog Janka Popovića Volarića koji je pojam elegancije i profinjenog stila. Uz njega su bezvremensku eleganciju na Perwoll FASHION.HR-u genijalno nosili i poznati glumci Filip Juričić i Slavko Sobin.


                                                                   Miran Kurspahić, Luka Nižetić

Koji naš trendseter po vamem mišljenju ima najbolji stil?

Ana Bacinger
photo: Goran Čučković
Objavljeno: 18.03.2013. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p