CELEB STYLE

Svi nose: Haljine Mary Katrantzou

Fantastičan dizajn osvojio brojne trendseterice!
Da ovih dana modne dame pitate čiji dizajnerski komad bi najrađe imale u svome ormaru velika većina njih odgovorila bi vam da su to kreacije Mary Katrantzou. Anna Dello Russo obožava njezin dizajn već godinama, obavezno na svakom tjednu mode isfura neku kreaciju ove modne kuće, a ove sezone pridružile su joj se još neke modne dame. Alexa Chung nedavno je izgledala preslatko u cvjetićima s potpisom Mary Katrantzou, a Keira Knightley oduševila je sve prisutne kada se pojavila u ženstvenom modelu na premijeri filma.

Leelee Sobieski izgleda uvijek fantastično, a to je pokazala i u neobičnoj kreaciji iz nove kolekcije popularne britanske dizajnerice. Solange Knowles ima definitivno bolji modni ukus od svoje popularnije sestre, a divno je izgledala u kreaciji Mary Katrantzou koju je spojila sa otkačenim Nicholas Kirkwood za Rodarte cipelama i Mulberry torbom.

Za nešto jednostavniju kreaciju britanske dizajnerice odlučila se Claudia Schiffer koja je njezinu haljinu odjenula prošle godine na British Fashion Awards.

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.10.2011. u 12:24
Tagovi: Svi nose

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p