CELEB STYLE

Svi nose: Haljine Victorie Beckham

Elegancija koja osvaja!

Najprije se okušala u karijeri pjevačice, zatim je neko vrijeme bila glavna it trendseterica čiji su stil obožavali mnogi, a danas je Victoria Beckham uspješna dizajnerica čije haljine žele nositi svi!

Kako i ne bi kad odišu bezvremenskom elegancijom i savršeno prate liniju tijela te svaku damu čine ženstvenom i nevjerojatno sofisticiranom. U kratkom roku Victoria Beckham je svoje haljine uspješno izreklamirala - najprije ih je sama nosila gdje god bi se pojavila, kasnije je poklonila modele svojim prijateljicama koje su ih s guštom isfurale na neko javno događanje, a danas gotovo da nema poznate dame koja u svom ormaru nema neku njezinu kreaciju.

Olivia Palermo je divno i jako neobično kombinirala žutu haljinu u kojoj se jednom prilikom pojavila i sama Victoria Beckham. Favorit nam je definitivno Michelle Williams u nježnoj haljinici sa oblacima, a plava haljina je odlično stajala i Oliviji Palermo. It djevojka Blake Lively u više je navrata nosila Victoria Beckham dizajn, kao i pjevačica Beyonce koja voli modele koji naglašavaju liniju tijela.

       

Tu je i Jennifer Lopez u narančastoj kreaciji i Gwyneth Paltrow koja najčešće bira neutralne i jako pročišćene Beckham kreacije.

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.05.2012. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p