CELEB STYLE

Svi nose: Hrvatski dizajn

Poznate Hrvatice u kreacijama hrvatskih dizajnera

Možemo i službeno proglasiti završetak mjeseca mode u Hrvatskoj u kojem smo uživali u revijama hrvatskih dizajnera koji su svoje kolekcije predstavili na Dove FASHION.HR-u i Cro -a- Porteru. Uz ova dva modna događanja ovaj vikend održane su i prve Elle Style Awards na kojima se  većina dama pojavila u kreacijama naših dizajnera.

Uvijek prekrasna Jelena Popović Volarić odlučila se za divnu kožnu haljinu s potpisom branda HERA by Robert Sever, a romantična Mara Bratoš osvojila nas je u plavoj Marina Design haljini iz kolekcije za proljeće 2013. Make up artistica Ana Rajić odjenula je prsluk iz proljetne kolekcije branda Dioralop, Ogi Antunac je bila elegantna u vlastitom dizajnu, a urednica Fashion.hr Style Communityja Ana Pavić odlučila se za crno-bijelu kreaciju iz jesenske kolekcije mladog dizajnera Aleksandra Žarevca.

Elle Style Awards je posjetila prezgodna Nevena Rendeli koja je odjenula kombinaciju iz nove kolekcije branda A'Marie. Iva Šulentić je na Cro-a-Porteru prošetala svoju novu Jet Lag haljinu, a za Elle Style Awards odabrala je dizajn Clash of 9.

Petra Dugandžić je vjerna dizajnu svog prijatelja Ivice Skoke te se na Dove FASHION.HR-u pojavila u seksepilnoj crvenoj kreaciji od čipke s njegovim potpisom. Judita Franković je na Dove FASHION.HR-u prošetala u haljini Aleksandra Žarevca.

Ivana Delač Đolo posjetila je Cro-a-Porter i odjenula bijelu S-dress haljinu, dizajn Lane Biondić. Zrinka Cvitešić se najbolje snalazi u kreacijama s potpisom njezine dugogodišnje suradnice Matije Vuice, dok Korani Gvozdić najbolje pristaje uloga eNVy Room ambasadorice čiju je kreaciju odjenula na Cro-a-Porteru. Anita Dujić preferira mlade dizajnere te je njezin modni odabir pao na haljinu iz kolekcije Sonje Lamut.

Lijepa glumica Ornela Vištica podržala je mladu Anamariju Asanović te odjenula kreaciju iz njezine jesenske kolekcije. Nataša Janjić je na Dove FASHION.HR-u prezentirala kožnu haljinu s potpisom Martine Felje. Za posljednju večer Cro-a-Portera, Anita Dujić je odabrala kreaciju iz nove kolekcije Jurja Zigmana, a Anica Kovač se odlučila za mini haljinu s potpisom dua ELFS.

Ana Bacinger

photo: Fashion.hr/promo

Objavljeno: 30.10.2012. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p