CELEB STYLE

Svi nose: Jarke boje proljeća

Trendseterice prigrlile vesele boje!
Iako na crvenim tepisima i svečanim događanjima gotovo uvijek dominiraju provjereno dobra crna boja, elegantna bijela i puderasti tonovi, a od upečatljivih boja velika većina bira crvenu - ova sezona ipak će biti nešto drugačija! To su nam već pokazale neke modne dame koje su u posljednja dva mjeseca na crvenim tepisima hrabro nosile boje. Prva koju ćemo spomenuti je prekrasna Michelle Williams koja je na svečanoj dodjeli Oscara blistala u narančastoj haljini modne kuće Louis Vuitton, a za narančastu kreaciju se nedavno odlučila i Jessica Alba koju u posljednje vrijeme sve češće viđamo u bojama. Kad smo već kod svečanih haljina moramo spomenuti divnu Rooney Maru i njezinu famoznu crvenu haljinu modne kuće Valentino koja je bila odličan izbor za premijeru filma u Rimu.


Freida Pinto zbog svoje divne boje puti najbolje izgleda u jarkim bojama, a haljina iz kolekcije Marni x H&M joj je stajala kao salivena na svečanom partyju koji je održan u L.A. Jennifer Lopez dugo nas nije oduševila svojim modnim odabirom, no žuti kaput iz The Row kolekcije je toliko genijalan da bismo ga i sami poželjeli imati u svom ormaru.

Boje voli i Victoria Beckham koja i dalje ostaje vjerna svom dizajnu, a uz nju povremen izlet u veselu paletu boja ima i Charlize Theron kojoj zelena odlično stoji!

Ana Bacinger

photo: profimedia, promo

Objavljeno: 28.02.2012. u 15:21
Tagovi: Svi nose

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p