CELEB STYLE

Svi nose: kreacije Miuccije Prade

Upečatljive kreacije osvojile brojne poznate trendseterice
Miuccia Prada nikada vas neće učiniti seksepilnom, barem ne na onaj način na koji to čini većina poznatih svjetskih dizajnera. Njezina žena je posebna, hrabra i zanimljiva, prvenstveno sofisticirana i elegantna, a ponekad romantična i pomalo nostalgična. Kreacije s njezinom potpisom često su prvi izbor trendseterica koje vole izgledati zanimljivo na crvenom tepihu, a u 2013. godini taj efekt je uz pomoć kreacija Miuccije Prade postiglo puno poznatih žena.
Carey Mulligan je kao stvorena za Pradine kreacije, baš kao i uvijek lijepa i zanimljiva glumica Michelle Williams. Obje glumice imaju sličnu estetiku, a Pradine haljine koje su nosile na crvenom tepihu izgledale su senzacionalno na njima. Pjevačica Florence Welch također je jedna od onih žena koju možemo zamisliti u kreacijama poznate dizajnerice, bilo da se radi o Pradi ili otkačenom brendu naziva Miu Miu. Romantika i retro prizvuk Miu Miu kolekcija osvojili su poznatu voditeljicu i mladu ikonu stila Alexu Chung koja je nedavno isfurala malu crnu haljinu ukrašenu zlatnim cirkonima.


Da Pradine haljine izgledaju odlično i na seksepilnim ženama pokazala je glumica Eva Mendes koja se na crvenom tepihu pojavila u romantičnoj narančastoj haljini midi dužine.

Koja poznata dama najbolje izgleda u kreacijama Miuccie Prade?

Ana Bacinger

photo: guliver/getty

Objavljeno: 07.05.2013. u 18:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p