CELEB STYLE

Svi nose: Louis Vuitton kreacije

Ime koje svi obožavaju!
Ne bismo se nimalo bunili da smo poput poznatih dama i da u svom ormaru imamo hrpu dizajnerskih komada i ormar pun krpica koje još nisu ni stigle u dućane. Upravo tu privilegiju imaju Alexa Chung, Leighton Meester, Reese Witherspoon i brojne druge celebsice koje prijevremeno mogu nositi dizajnerske haljine poput onih modne kuće Louis Vuitton. Alexa Chung prije nekoliko dana zablistala je na New York Fashion Weeku u nježnom kompletu Louis Vuittona iz kolekcije proljeće/ljeto 2012., a prije nje sve nas je oduševila uvijek divna Rooney Mara u genijalnoj zelenoj haljini iz pre-fall kolekcije za 2012.

Francuska glumica Louise Bourgoin rijetko griješi na crvenom tepihu jer njeguje retro stil pa se prošli tjedan na premijeri filma "L'Amour Dure Trois Ans" pojavila u slatkoj kombinaciji Louis Vuitton iz kolekcije za nadolazeću sezonu, a Reese Witherspoon imala je poput Rooney privilegiju odjenuti haljinu iz pre-fall kolekcije za 2012. za premijeru filma "This Means War", održanu krajem siječnja u Londonu.  Tu je i divna Leighton Meester koja je izgledala jako elegantno u crnoj pre-fall 2012. haljini sa detaljima od krzna.

Osim haljina iz nadolazećih kolekcija, velik broj poznatih dama odlučuje se za kreacije iz prijašnjih kolekcija, a jedna od dražih koju smo odlučili izdvojiti je ona ženstvena Mirande Kerr.

Ana Bacinger

photo: profimedia, louis vuitton facebook

Objavljeno: 14.02.2012. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p