CELEB STYLE

SVI NOSE: MAŠNE

Simpatičan modni detalj na poznatim damama!

Iako je Alexa Chung u ovoj kreaciji modne kuće Valentino bila proglašena najgore odjevenom damom prošlog tjedna činjenica je da mlada fashionistica pravi modne trendove jer su mašnice proteklog tjedna viđene na crvenim tepisima. Kreacija ukrašena mašnom simpatičan je dizajn za koji je Alexa ipak malo premršava, no mašnica je odličan i vrlo chic detalj koji će postati jedan od bitnih ukrasa ove jeseni.

Chloe Sevigny i Victoria Beckham

Victoria Beckham, Natalia Vodianova i Chloe Sevigny odlučile su se mašnice staviti na svoje cipele i tako svojim kombinacijama dale jedan simpatičan izgled. Vicki je uz elegantnu bijelu haljinu iskombinirala Miu Miu cipele, Chloe se odlučila za fenomenalan model Christiana Louboutina, a Natalia je uz crnu haljinu obula Louis Vuitton cipele sa elegantnim mašnicama.

Natalia Vodianova i Sofia Coppola

Redateljica Sofia Coppola poznata je po sofisticiranom i minimalističkom stilu, a svoju je haljinu ukrasila tankim remenom. Najviše nas je oduševila glumica Clemence Poesy koja je uz plavu suknju iskombinirala bijelu košulju sa mašnom.

 

Ana Bacinger


Objavljeno: 14.09.2010. u 14:36
Tagovi: Svi nose

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p