CELEB STYLE

Svi nose: Perje

Detalj koji trendseterice obožavaju!
Haljine ukrašene perjem mogu biti zbilja fantastične ukoliko želite biti primjetne i jako ekstravagantne. To dobro znaju naše najdraže modne celebsice koje za javne evente i svečana događanja biraju upravo komade ukrašene perjem. Perje je u modi godinama, to je detalj koji dizajneri uvijek iznova koriste na svojim večernjim kreacijama, a unazad nekoliko mjeseci gotovo da nije bilo modne dame koja nije osvanula u nečem ukrašenom perjem.


Caroline Sieber je trendseterica koju obožavamo jer uvijek izgleda fantastično, a upravo je ona jedna od dama koja često bira kreacije ukrašene perjem. Uz nju očarala nas je i Florence Welch koja je izgledala senzacionalno u Givenchy bijeloj haljini sa detaljima od perja. Svima draga Blake Lively u više se navrata pojavila u perju, a nama je najdraža u Marchesa haljinici bež boje sa narančastim detaljima.

      

Rihanna je nedavno privukla pažnju u pernatom topu tirkizne boje, a Bar Rafaeli je u svojoj Roberto Cavali haljini sa detaljima od perja izgledala savršeno.

Naš favorit? Diane Kruger u crnoj mini haljini Jasona Wua.

                         

Ana Bacinger

photo: celebrdee.com, thejasminebrand.com, stylehop.com, coolspotters.com

Objavljeno: 13.09.2011. u 13:25
Tagovi: Svi nose

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p