CELEB STYLE

Svi nose: Upečatljive ogrlice

Trendseterice pažnju usmjerile na vrat!

S obzirom na sve veću ponudu upečatljivog nakita uvjereni smo da ste baš poput poznatih trendseterica i vi odlučile okititi svoj vrat. Upravo tome i služe upečatljive ogrlice, koje popularno zovemo statement ogrlice. One su toliko divne da čine čuda i najjednostavnijem stylingu pa su zato postale must have komad poznatih dama.

Kad vidite Leighton Meester da nosi upečatljivu ogrlicu znate da je pravo vrijeme da i  vi nabavite nešto tog tipa jer će uskoro svi nositi ovakava nakit. Uz Leighton i pjevačica divnog glasa Florence Welch ukrasila je svoj vrat bogatom ogrlicom, baš poput prekrasne Natalie Vodianove koja se pojavila od glave do pete odjevena u Balmain.

      

Olivia Palermo ne samo da nosi popularan nakit velikih dimenzija, mlada trendseterica se bacila na dizajniranje istog. Sudeći po fenomenalnom stilu koji svi obožavamo i ogrlice će postati mračni predmet želja svake prave fashionistice. Tu je i Elisa Sednaoui koja bira spoj metala i kristala te slatkica Jessica Alba koja se odlučila za vintage model.

     

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.01.2011. u 13:28
Tagovi: Svi nose

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p