CELEB STYLE

Tajna veza između Chanela i slavnih glumica

Pariška modna kuća dominira crvenim tepihom u Cannesu
Ines de la Fressange, Emma Watson, Milla Jovovich

Budući da se uz filmski festival u Cannesu redovito vežu najljepši epiteti, sasvim je razumljivo da najpopularniji svjetski brandovi žele biti njegovim dijelom i na taj način dodatno popularizirati vlastitu robu i proizvode. Cannes je odlična platforma za reklamiranje filmova, ali i mode, dragulja, automobila, alkoholnih pića i svega onoga bez čega glavni protagonisti festivala ovih dana jednostavno ne mogu.

U utrku za najpopularnije dizajnersko ime na ovogodišnjem crvenom tepihu u Cannesu ubacila se i prestižna modna kuća Chanel, koja je mnogim zgodnim glumicama velikodušno ponudila odjenuti ih u dizajn Karla Lagerfelda za njihove svečane premijere.

Alma Jodorowsky, Marine Vacth, Milla Jovovich

Promovirajući svoj film 'Bling Ring', prva je na crveni tepih istupila Emma Watson, odjevena u crno-bijelu večernju toaletu na tanke naramenice, koja dolazi iz proljetne couture kolekcije kuće Chanel. Par dana kasnije, Milla Jovovich također se odlučila za Chanel couture, odjenuvši večernju haljinu s cvjetnim motivima, u potpunosti izvezenu nevjerojatno delikatnim crnim, bijelim i crvenim perlicama. Društvu se pridružila i dizajnerica Ines de la Fressange, koja je ponijela look iz Chanelove Paris Bombay kolekcije.

Večeri u organizaciji Chanela i magazina Vanity Fair prisustvovale su naočite glumice Alma Jodorowsky, Marine Vacth, Alicia Vikander i Paz Vega, koje su svoj omiljeni brand promovirale odjevene u Chanelovu proljetno-ljetnu kolekciju.

Alicia Vikander, Paz Vega, Jessica Chastain

Pomno odabranim uzvanicama pridružile su se i Jessica Chastain i Milla Jovovich. Milla je za sebe ponovno izabrala maksi couture look, i to onaj iz sezone proljeće/ljeto 2012., dok je Jessici pripao look iz Versailles Cruise kolekcije, točnije kruta zlatna pencil suknja uparena s lepršavom bijelom bluzom.

Koja dama najbolje nosi Chanel?


H.B.
Photo: Chanel

Objavljeno: 24.05.2013. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p