CELEB STYLE

Tjedan crno-bijelih kombinacija za Jessicu Albu

Glumica je obišla sve važnije revije na NYFW-u

Jessica Alba strastvena je obožavateljica mode koja se voli poigravati trendovima i različitim stilovima, zbog čega je njen dolazak na New York Fashion Week, gdje većina njenih prijatelja/dizajnera prikazuje svoje kolekcije, bio neupitan.

Lijepa latina u posljednjih tjedan dana obišla je sve bitnije revije, a nakon njena šarenog i mladenačkog izdanja s početka NYFW-a (Jessica Alba zna kako privući pažnju), šarmantna glumica odlučila se na niz crno-bijelih izdanja.

Na reviji Narcisa Rodrigueza, Alba je nosila izuzetno efektnu i asimetrično izrezanu crnu haljinu s bijelim detaljem, koju su lijepo upotpunili detalji u kontrastnoj bijeloj. Na predstavljanju kolekcije Diane von Furstenberg, Jessica se opet odlučila za crnu haljinu, koju je podigla sportskom jaknicom na crno-bijele prugice i DvF clutch torbicom s crno-bijelim printom.

Za razliku od ova dva ženstvena izdanja, njen treći styling bio je vrlo mladenački i zaigran - glumica je kombinirala kožnu jaknu i plisiranu suknju s klasičnim prugastim topom, a look su zaokružile crne dokoljenke uparene sa satenskim sandalama.

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 15.09.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p