CELEB STYLE

Tjedan u ormaru Gwyneth Paltrow

Sve je u nogama!

Pored Jennifer Lopez koja doslovno pada s nogu od promoviranja svog novog filma, ovaj tjedan nismo mogli zaobići jednu popularnu plavušu. Glumica Gwyneth Paltrow svojski se potrudila da ju svaki dan vidimo na nekoj drugoj dobrotvornoj večeri ili premijeri.

Kako je u tijeku i promocija filma Iron Man 2 u kojem joj je partnerica mlada i bujna Scarlett Johansson, pred Gwyneth je težak zadatak privlačenja pažnje na crvenom tepihu. Scarlett u modnom smislu trenutno vodi 2:0 jer je mlada glumica zaštitno lice dvaju svjetskih kampanja, kuća Mango i Dolce & Gabbana.

Gwyneth je tjedan započela u dvoboju sivih haljina s kolegicom Scarlett Johansson. Dok se Scarlett odlučila za Rolanda Moureta, Gwyneth je odjenula usku haljinu Victorie Beckham, čiji dizajn modni eksperti i inače uspoređuju s Mouretom.

                               

 

Na premijeri u Los Angelesu odlučila je pokazati fantastične noge te je odabrala kreaciju Giorgia Armanija, točnije bijeli sako blago naglašenih ramena od sjajnog materijala uz koji je iskombinirala šorc istoga materijala i crne cipele otvorenih prstiju.

                              

 

Na dobrotvornoj večeri u New Yorku, na kojoj se družila s prijateljicom Madonnom, pojavila se u još jednoj kreaciji Vicky Beckham. Srebrna mini haljina ima samo jednu manu, a to je prednji dio koji je isuviše zatvoren na pomalo nezgodan način te izgleda kao da joj nije udobno. Cipele su za 5.

                            

 

Sinoćnja nude kombinacija čipke i baršuna dolazi iz ateliera Antonija Berardija. Iako zanimljiva, haljina nam (barem na ovoj fotografiji) izgleda preveliko za njezino vitko tijelo. Kao dodatak je ponijela mali svileni clutch u crnoj boji i Chopardove naušnice.

                              

A.P.

Objavljeno: 30.04.2010. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p