CELEB STYLE

Tjedan u ormaru Rooney Mare

Fantastični odabiri nove filmske heroine

Da je kojim slučajem film „The Girl With The Dragon Tattoo" izišao nekoliko mjeseci ranije, glavna glumica Patricia Rooney Mara, zasigurno bi završila na listama najbolje odjevenih dama ili barem u posebnoj kategoriji one od koje se stilski najviše očekuje u narednoj 2012.godini.

Iako tvrdnja da stil glavne glumice znatno pomaže publicitetu filma, u svijetu filmofila može zvučati isprazno i neutemeljeno (jer u konačnici najvažnije je kako je odigrala ulogu), za karijeru Rooney Mare, perfektan stil koji je pokazala na crvenom tepihu, itekako je značajna stavka u njezinu  daljnjem razvoju. Ne sumnjamo kako ovoj zagonetnoj crnki uskoro slijede brojne naslovnice modnih magazina (britanski Vogue, prvi je prepoznao potencijal i stavio ju na naslovnicu), kao i pokoja kampanja, vjerojatno za neku ubercool modnu kuću poput Givenchya ili možda čak i Chanela.

Proteklog tjedna film je doživio madridsku i berlinsku premijeru na kojima je Rooney pokazala četiri izvrsna look-a. Na press konferenciji u Madridu, Rooney se pojavila u jakni kuće  Givenchy iz predjesenske kolekcije 2011. Zanimljivo izvedenu vunenu military jaknu u tri nijanse: crna, khaki i maslinasto zelena , kombinirala je s jednostavnom crnom mini suknjom i gustim crnim čarapama. Look je kompletirala s crnim barušunastim sandalama kuće Louis Vuitton. Na večernjoj premijeri filma odlučila se za  najdražu kuću glumica Natalie Portman i Kirsten Dunst, američki dvojac Rodarte. Eterična kreacija načinjena od šifona, dolazi iz jesenske kolekcije 2011. A Rooney ju je iznijela poput pravog modela.

Press konferencija u Berlinu poslužila je kao prilika za novu modnu poslasticu u vidu kompleta kuće Miu Miu. Sivi top koji otkriva struk u kombinaciji sa crnom suknjom A kroja, duljine tik do koljena, evocira sportski chic u svojoj najjednostavnijoj izvedbi. Look je zaokružila crnim sandalama kuće Miu Miu. Za premijeru, odabir je pao na Michaela Korsa, točnije njegovu kreaciju u kombinaciji kože i svile, koja dolazi iz recetne pred-jesenske kolekcije. Styling je upotpunila crnim lakiranim cipelama otvorenih prstiju, i crnom trakicom u kosi koja je ovoj strogoj kreaciji dala nevin štih.

A.P.

photo: profimedia

 

 

Objavljeno: 10.01.2012. u 11:31
Tagovi: rooney mara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p