CELEB STYLE

Tko bolje nosi kratki top?

Rooney Mara ili Lily Collins?

Rooney Mara i Lily Collins definitivno su naše najdraže mlade trendseterice u svijetu glume, djevojke koje nas oduševe svakim svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu i ostalim javnim događanjima. Rooney jednostavno ima držanje i karizmu zbog kojih može isufrati gotovo svaku dizajnersku kreaciju, a lijepa Lily je u kratkom roku pokazala nekoliko genijalnihmodnih izdanja pa smo je bez puno razmišljanja nazvali našom najdražom novom modnom ikonom.

Rooney Mara se pojavila na premijeri filma ‘Ain't Them Bodies Saints' odjevena u Calvin Klein kratki top tamno plave boje i jednostavnu crnu pencil suknju iz resort kolekcije za 2014. godinu. Kombinaciju je upotpunila Brian Atwood 'Aida' sandalama i zanimljivom frizurom.

Lily Collins ukrala je show prije nekoliko dana u Berlinu na premijeri filma ‘The Mortal Instruments: City of Bones' odjevena u Paper London kratki top koji je kombinirala s Halston Heritage maksi suknjom iz resort kolekcije za 2014. godinu. Lily je kombinaciju začinila zlatnom Pluma Italia ogrlicom i Movado satom.

Koja mlada glumica po vašem mišljenju bolje nosi kratki top?

 

A.B.

photos: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 23.08.2013. u 17:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p