CELEB STYLE

Tko je sjedio u prvom redu Fashion Weeka Zagreb?

Svi su željeli vidjeti The Rodnik Band
Prva večer  Fashion Weeka Zagreb prošla je u ugodnom druženju, a za dobru atmosferu na samom početku pobrinuo se The Rodnik Band, čije su kreacije i popratna glazba na noge podigli mnoge posjetitelje iz prvoga reda. Iako u omanjem broju, pripadnici domaće društvene scene pomno su pratili revije Maje i Petre Špoljar, Ade Tomičić, pariške modne snage Karima Bonneta te zadnje, ali nikako najmanje važne dizajnerice Milene Rogulj.


Odmah na početku zamijetili smo dobro raspoložene Femminemke, odnosno Nedu Parmać i Pamelu Ramljak, koje su nam otkrile kako su došle dati podršku organizatoricama događanja, Suzy i Sarah Josipović. „Večeras sam ovdje kako bih podržala Suzy Josipović i njenu kćer. Uvijek se odazivam Fashion Weeku, isključivo zato što cijenim trud i organizaciju, tako da što se dizajnera tiče nisam došla vidjeti nikog određenog. Za ovu večer ne nosim ništa posebno, jedino vrijedno spomena je Chanel torba, a odjeća i cipele su H&M i Jessica Simpson", rekla je članica benda Pamela Ramljak.


Vrckava Neda Parmać našalila se kako su ovakve prigode odlične za poslikati se: „U ovo vrijeme nam se uopće ne izlazi iz kuće, kamoli odijeva, a koliki je tek teret stavljati puder ili maskaru, ali evo, iz poštovanja prema Suzy i Sarah, mislim da je dobro pojaviti se, a i zbog nas, da nas malo poslikaju, da vide da još uvijek postojimo. Večeras nosim Levis traperice, na njih jedino trošim novac, a ovu majicu sam kupila prije četiri godine i obukla ju u tri navrata jer mi je smiješna. Ovako kombinirana sa sakoom, za koji isto ne znam otkud je, ipak daje neku dozu šarma. Cipele su isto dosta stare pa sam ih malo preuredila."


Fashion Week Zagreb također je posjetila i Ivana Đolo, koja je rado viđen gost na svim modnim događanjima u Hrvatskoj: „Večeras sam došla pogledati The Rodnik Band iz Londona. Uglavnom, obično kada dođem, dođem podržati naše dizajnere, Alduka i Zigmana na Fashion.hr-u ili Cro-a-Porter-u, a ovdje me zanimaju strani dizajneri, oni svake godine dođu pokazati nešto što prezentiraju na drugim tjednima mode pa da vidim što ima. Svake godine dolazim na modne revije i svaki put organizacija ide na bolje. Volim Suzy i Sarah, ovaj event je najugodniji i najležerniji po ambijentu, a za danas sam odabrala Herve Leger haljinu, Louboutinke i Dior torbicu."

Uvijek dobro raspoložena Indira Vladić, uhvatila je slobodnu večer te ju je iskoristila za izlazak s prijateljicom, koji je obilježila njena prilično zanimljiva kreacija: „Na sebi imam jednu recesijsku haljinu, ono kupiš jedan, dobiješ dva. Vrlo je interesantna, kako moda odmiče, tako će ova prednja haljina zasigurno pasti dolje i ostat će ovako ovaj okvir, odnosno malo decentnija haljina. Potpisuje ju Irina Car za Lineu Exclusive, s kojom već godinama surađujem i koja ispunjava sve moje želje. Većinom je to scenska garderoba, jer je općenito jako teško pronaći nekoga poput njih tko će moje ideje prenijeti u djela. Suzy Josipović me na svoje događanje zvala već godinama, no svaki put se nešto izjalovilo pa nisam mogla doći, ali evo danas sam došla s prijateljicom i jako me zaintrigirala ova genijalna uvertira, The Rodnik Band. Jako volim pozitivnu energiju, a oni su genijalni, ali su mi sestre Špoljar bile fantastične, onako vrlo maštovito s onim pojasevima i dečko na početku je bio jako simpatičan."

Hana Bartolović
Photo:fashion.hr

 

Objavljeno: 25.11.2011. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p