CELEB STYLE

Tko se sve pojavio na promociji novog broja Storybooka?

Brojni poznati uživali u spektakularnoj predstavi teatra Ludifico
 
Promociju jesenskog izdanja magazina Storybook, koji se nalazi na kioscima diljem Hrvatske, obogatila je premijerna izvedba spektakularne predstave 'Život na visokoj nozi' u režiji art cirkuskog teatra Ludifico na zagrebačkom Cvjetnom trgu. 

Mnogobrojna poznata lica poput Daniele Trbović, Martine Felje, Loredane Bahorić, Kristine Burje, Lane Klingor Mihić, Tatjane Jurić, Mirjane Mikulec i Lane Biondić uživali su u ovom spektaklu u kojem su umjetnici plesom po svili uz nevjerojatnu fleksibilnost i snagu tijela, te elegantne i graciozne pokrete uklopljene u prateću glazbu, ispričali priču o davanju i uzimanju, staležima i hijerarhiji. Druženje se nastavilo u obližnjem ugodnom ambijentu café i lounge bara Super Caffe. Uz koktele i ugodnu glazbu, uzvanici su prelistali novi Storybook čiju naslovnicu kao odu ljepoti, krase glumice Kostadinka Velkovska, Sanja Vejnović, Marija Škaričić, Marija Borić i Nevena Ristić.

Ovaj glossy magazin u svom jubilarnom 20. izdanju donosi i pregršt uzbudljivih tema s društvene scene, kulture, lifestyle-a, te iz svijeta mode i ljepote. Promocija je održana u sklopu Storybook lifestyle teatra, dvodnevnog eventa, otvorenog sinoć na Cvjetnom trgu, koji će posjetiteljima pružiti jedinstveno iskustvo kroz kazališne predstave, artističke, plesne i koncertne izvedbe, dječji program, predstavljanje noviteta iz svijeta mode, ljepote, gastronomije, tehnologije, te šoping uz popuste do 40% uz MasterCard i produljeno radno vrijeme trgovina u središtu Zagreba.

 
Larisa Lipovac


Tatjana Jurić


Tomislav Bahorić, Loredana Bahorić i Romano Decker


Martina Felja i Enrico Marangoni


Kristina Burja


Tea Blažević i Mirjana Mikulec


Lana Klingor Mihić


Lana Biondić


Danijela Trbović

 
Roman Pokos i Damjan Ljuština
  
photos: Robert Gašpert
Objavljeno: 11.10.2014. u 09:10
Tagovi: StoryBook

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p