CELEB STYLE

Tko se sve pojavio na VIP otvorenju H&M-a u Splitu?

Dalmacija napokon dočekala veliko otvorenje

Prva splitska H&M trgovina u CITY CENTER one sinoć je bila centralno odredište za sve H&M ljubitelje. Nekoliko stotina uzvanika uživalo je u kupovini i H&M modi na preko 1.900 kvadratnih metara. Nakon VIP otvorenja, H&M zabava preseljena je na ekskluzivnu lokaciju Beach bara Hotela Radisson BLU.

Na otvaranju su nazočile brojne osobe iz javnog života s predvodnicom splitske estrade Jelene Rozge.  Jelena ovaj put nije odjenula kreaciju kuće Elfs, nego se pojavila u ležernom izdanju, sivim trapericama i asimteričnoj majici u istoj boji.

Fani ČapalijaSanja Duggan

Nakon godina izbivanja sa scene, u društveni život se vraća Fani Čapalija. Bivša Missica, odjenula je H&M haljinu na jedno rame u boji pudera. U ovom slučaju bi bolje funkcionirao grudnjak bez naramenica. Sanja Duggan se odlučila za običnu crnu potkošulju na koju je kombinirala maksi suknju. Ovu crnu kombinaciju, podigao je clutch u boji mandarine.

Kristina BradačGrgo Zečić

Najbolje odjevena bila je Kristina Bradač. Modna urednica je odabrala prekrasnu lepršavu maksi haljinu s printom, preko koje je prebacila bijelu jaknicu Rick Owens kroja. Kao asesoar ponijela je torbicu sa srebrnim ljuskicama.

H&M će svoja vrata otvoriti za javnost u četvrtak 25.kolovoza u 11.00 sati.

U galeriji pogledajte tko je sve nazočio velikom VIP otvorenju.

 

photo: promo

Objavljeno: 25.08.2011. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p