CELEB STYLE

Tko su najbolje odjevene Hrvatice u 2015. godini?

TOP 10 po izboru FASHION.HR dizajnera i redakcije 

 
Kao i svake godine na izmaku, tako i ove 2015. polako rezimiramo dojmove o svemu što je obilježilo godinu koja je proletjela, a na našem se repertoaru nađu i stilski odabiri naših trendseterica koje uvijek iznova oduševljavaju svojim odjevnim kombinacijama.
 
Stoga su redakcija FASHION.HR Style Community-a i dizajneri BIPA FASHION.HR-a dali svoje glasove poznatim Hrvaticama u 2015. godini, a na temelju zbrojenih glasova odabrali smo njih 10 koje su nas oduševile svojim stilskim odabirima! Prepoznatljive, sklone eksperimentiranju i dosljedne, najbolje odjevene Hrvatice koje su se našle na našoj TOP 10 listi poredali smo abecednim redoslijedom.
 
Ana Bacinger
 
Ana Bacinger    
Jedna od najčitanijih domaćih modnih blogerica i dobitnica ELLE Style Awards za najbolju modnu blogericu, Ana Bacinger nas već dugi niz godina oduševljava svojim jedinstvenim stylinzima u kojima često miješa vintage komade s komadima domaćih modnih dizajnerima. Sklona je statement modnim dodacima kojima često plijeni pažnju kao i smjelim kombinacijama boja i uzoraka što je stilski izdvaja od drugih. Čak i kada slijedi aktualne trendove, Ana ih kombinira s komadima retro prizvuka.
  
Ana Maria Ricov
 
Ana Maria Ricov    
Poznata modna dizajnerica Ana Maria Ricov, osim svojim kolekcijama, pažnju javnosti plijeni i svojim modnim kombinacijama koje uvijek izgledaju nekako svježe, originalno i drugačije. Za sebe uvijek kaže da najviše voli udobnost pa se prilagođava tome i stilski ali pritom nikada ne zanemaruje estetiku! Naravno, iriski seter Shiba koji često prati Ana Mariju na modnim događanjima, samo je plus cjelokupnom dojmu.
 
Judita Franković
 
  
Talentirana glumica Judita Franković često se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica pa se tako ove godine našla i na našoj listi. Judita Franković baš svaki puta, pri pojavljivanju na raznim događanjima, izgleda besprijekorno. Čak i kada eksperimentira s odjevnim kombinacijama i preuzima rizik da joj modni eksperiment ne pođe za rukom, i tada izgleda izvrsno!
 
Marija Kulušić
 
Marija Kulušić   
Modna dizajnerica Marija Kulušić, koja nas od samih početaka pojavljivanja na sceni oduševljava svojim kreacijama, ostavlja bez daha i vlastitim stilskim odabirima. Njezin je odabir vrlo često stilski sličan onome što bismo mogli prozvati minimalističkim i geometrijskim, a Marija često pribjegava zaogrnuti se ne-bojama poput sive, crne i bijele. 
 
Marijana Batinić
  
Marijana Batinić 
Lijepa voditeljica Marijana Batinić osvojila je srca publike svojim stilom u kojem kombinira trendy komade sa statement modnim dodacima te cipelama i torbama kojima je teško odolijeti. Marijana miješa boje i uzorke u kombinacije koje često, prije njezinog stylinga, nismo niti znali da pristaju tako dobro jedan s drugim. 
 
Nataša Janjić
  
 
Talentirana glumica Nataša Janjić, koja krasi naslovnicu blagdanskog izdanja FASHION.HR+ magazina, baš uvijek izgleda stilski dotjerano od glave do pete. Lijepa Nataša odlično kombinira odjevne komade s potpisom domaćih modnih dizajnera s high street komadima te ih uvijek zaokruži modnim dodacima koje privlače pažnju.    
 
Nevena Rendeli
  
  
Voditeljica i novinarka, Nevena Rendeli, nosi casual na chic način. Nevena često nosi trendi komade koje uvijek izvrsno uklopi u vlastiti stil, a što se kolorita tiče sklona je ne-bojama: bijeloj, sivoj i crnoj u kojima je najčešće viđamo, a po kojima je postala prepoznatljiva. Obično bira obojene modne dodatke kojima "razbija" odjevne kombinacije i daje im dašak svježine. 
 
Petra Nižetić
  
  
Modna blogerica, producentica i novinarka, Petra Nižetić, razoruža nas svakim svojim stylingom. Petra hrabro spaja nespojivo eksperimentirajući s odjevnim komadima koji na prvi pogled ponekad čak i djeluju nenosivo. No, u njezinim kombinacijama takvi komadi baš uvijek djeluju jedinstveno čineći posve logičnu cjelinu od koje je teško maknuti oči. 
 
Sanela Seferagić
 
   
Direktorica PR agencije RED, Sanela Seferagić, jedna je od poznatih Hrvatica s najistančanijim osjećajem za stil. Bilo da u svom stylingu kombinira odjevne komade domaćih dizajnere, high street ili pak vintage, Sanela ih uvijek uklopi u cjelinu u kojoj svaki detalj odgovara. Ženstveni stil s pomakom, tako bismo mogli opisati stil lijepe trendseterice.  
 
Tihana Harapin Zalepugin 
 
  
Vlasnica modne agencije Talia model, Tihana Harapin Zalepugin, jedna je od poznatih dama najdosljednijeg stila. Tihana u svojim stilskim odabirima često podržava mlade dizajnere smjelo noseći njihove odjevne komade te upečatljive modne dodatke koje kombinira na originalne načine koji baš uvijek privlače pozornost!
  
Tina Lončar
Foto: FASHION.HR, PR
Objavljeno: 21.12.2015. u 13:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p