CELEB STYLE

Tko su najbolje odjevene žene svijeta u 2013. godini?

15 dama koje su nas osvojile svojim kombinacijama

Prekrasne u svakom pogledu, maštovite i izuzetno originalne, svjetske trendseterice iza sebe imaju još jednu odličnu modnu godinu. Već tradicionalno vam donosimo listu najbolje odjevenih žena svijeta koje su nas kroz 12 mjeseci oduševljavale svojim posebnim kombinacijama i plijenile pažnju, kako modnih novinara, tako i naših čitatelja.

U 2013. godini nekoliko njih često je punilo naše rubrike jer osim što su izgledale fantastično na crvenom tepihu, pokazale su i divne 'street style' kombinacije koje su najbolji pokazatelj nečijeg modnog stila. Tu svakako moramo izdvojiti uvijek savršenu Gwen Stefani, slatkicu Jessicu Albu, koja je u 2013. pokazala da trendove prati u stopu, najbolje odjevene manekenke Rosie Huntington Whiteley i Mirandu Kerr... Od novijih lica za koja smo uvjereni da će žariti i paliti crvenim tepihom i iduće godine izdvojili smo prekrasnu Suki Waterhouse, Lily Collins i Dree Hemingway, a Victoria Beckham, Cate Blanchett, Sienna Miller, Olivia Palermo i Rooney Mara i ove su godine kontinuirano dokazivale zašto zaslužuju mjesto na listama najbolje odjevenih žena svijeta.

Nama stilski najbliže i najoriginalnije trendseterice svakako su pjevačica Solange Knowles i preslatka glumica Jaime King koje su svojim besprijekornim kombinacijama ušle u našu ovogodišnju listu!


JESSICA ALBA


VICTORIA BECKHAM


CATE BLANCHETT

LILY COLLINS

POPPY DELEVINGNE

DREE HEMINGWAY

MIRANDA KERR

JAIME KING

SOLANGE KNOWLES

ROONEY MARA

SIENNA MILLER

GWEN STEFANI

OLIVIA PALERMO

SUKI WATERHOUSE

ROSIE HUNTINGTON WHITELEY

 

Ana Bacinger

photos: Splash, Guliver/Getty

 

Objavljeno: 18.12.2013. u 13:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p