CELEB STYLE

Treća večer Cro-a-Portera prošla u odličnom raspoloženju!

Poznate dame došle zbog Matije Vujice, no i drugi dizajneri oduševili

 

Iako je većina naših dama došla prvenstveno zbog revije Matije Vujice koju nažalost  nismo imali prilike vidjeti, treća večer Cro-a-Portera protekla je u odličnom raspoloženju i fenomenalnim revijama.

 

Zrinka Cvitešić došla je vidjeti što su spremile Matija Vujica i Boudoir, a na sebi je nosila torbicu i sako Roberta Severa te košulju modne kuće Nebo.  „Naravno da sam došla zbog Matije Vujice i Boudoira i uopće ne znam što su spremile, tako da sam jako uzbuđena. Žao mi je što sam u petak propustila Roberta Severa na Fashion.hr-u, ali imala sam predstavu u Puli tako da se ovome večeras jako veselim. Ja od njih ništa ne očekujem osim da budu ono što jesu. Već su godinama dosljedne sebi, a to je ono najbitnije."

 Vidno potresena nedavnom smrću vizažista Tome Vrbana, Vlatka Pokos najprije se osvrnula na to kako je došla najviše zbog hommagea vizažistu, no naravno da je došla i vidjeti što se novo nudi od hrvatskih dizajnera. „Uvijek dolazim na Cro-a-Porter jer mislim da Viktor radi fenomenalan posao. Cro-a-Porter i Fashion.hr spadaju u sam vrh hrvatske modne scene, Viktor i Vinko rade odlične stvari za hrvatsku modnu scenu i to je samo za veliku pohvalu."


Pomalo neobično za vidjeti na modnim događanjima bile su naše najbolje skijašice, Janica Kostelić i Ana Jelušić. I jednoj i drugoj ovo je bilo prvo modno događanje koje su posjetile i jako su fascinirane onime što su vidjele. „Došla sam zbog Luke, znamo se već dugi niz godina i evo pozvao me pa sam došla. On je sad dizajner u usponu i o njemu mislim sve najbolje, tako da sam tu prvenstveno zbog njega. Očekujem nešto kreativno, neobično, nešto fora." rekla nam je naša najbolja skijašica. A Ana Jelušić nam je kratko prokomentirala : „Ovo je idealna prilika sad kad nismo na terenu da malo vidimo što ima na ovakvim glamuroznim događanjima. Jako sam uzbuđena i zanima me kako to sve izgleda jer nisam nikad bila na reviji. Također sam u prvom redu ovdje zbog Luke, a naravno da me zanima što i drugi nude. Nisam dosad nosila njegov dizajn, no ovih dana otvara dućan i naravno da ću nakon ove revije svratiti da vidim što sve ima."

U društvu Tihane Harapin Zalepugin bila je lijepa Kristina Smoje. „Došla sam podržati Cro-a-Porter, a tu sam i zbog Matije Vujice. Često sam u kreacijama Matije Vujice,imam u ormaru njezine prijašnje kolekcije i sviđa mi se kako ona radi i volim je kao osobu. Prostor je fenomenalan, prekrasno je, Viktor super radi i na svjetskom je nivou."


Još je jedna poznata celebica došla najviše zbog Boudoira i Matije Vujice, no Sonja Kovač bila je ugodno iznenađena kreacijama Marina designa. „Uvijek kad dolazim na Cro-a-Porter, dolazim neke druge dane i nikad nisam imala prilike vidjeti ove dizajnere. Marina design me oduševila, pogotovo ove torbe i nakit, jako trendi, jako nosivo i definitivno ću to nabaviti. Super su mi one torbice, fenomenalno izgledaju. A zanimala me jako Matija Vujica, ali nažalost nismo imali prilike vidjeti njezinu reviju. A moram pohvaliti prostor, čula sam i neke kritike,ali ja imam samo riječi pohvale."

Osim gore spomenutih dama, na trećoj večeri Cro-a-Portera uživali su dizajnerica Đurđica Vorkapić, Ivica Skoko, Neven Ciganović, Tihana Harapin Zalepugin, Fani Stipković te brojni drugi.

Ana Bacinger

Objavljeno: 27.03.2010. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p